maanantai 29. huhtikuuta 2013

Style inspiration: Candice Swanepoel

Musta tuntuu, että löytäisin inspiraatiota ja aihetta kirjottamiseen vaikka mistä, mutta kun istun koneen ääreen, niin joku osa mun aivoista varmaan napsahtaa pois päältä, koska aivot lyö ihan tyhjää. Tyydyn siis vähemmän inspiroiviin ajatuksiin, jotka riivin kokoon melkein väkipakolla. (Tää alkaa kuullostaa vähän tuskaselta.) : D Anyway, en sanois, ettenkö olis inspiroitunu tän naisen aivan ihanasta ja ennen kaikkea nätistä, mutta helposta kevättyylistä, jonka jokainen voi koota helposti oman vaatekaappinsa antimilla. : )


En voi väittää ihailevani ja inspiroituvani tällä hetkellä yksinkertasesta tyylistä, mutta Candice Swanepoelin asu on musta ihana. : ) Perus musta-valko yhdistelmää saa piristettyä helposti kirkkaan värisellä raitapaidalla ja noi balleriinat sopii kokonaisuuteen niin täydellisesti. <3 Tosta asusta voisin napata ittelleni ton jakun, koska oon jo vähän aikaa miettiny jotain navy blue -väristä jakkua vaatekaappiin. 


Tästä asusta tykkään kyllä selkeesti enemmän, sillä kaikki vaan natsaa yhteen tässä. (Ja uskomatonta että käytin tota sanaa... -.-) Paita ja noi vaaleet farkut on ku luotu toisilleen ja toi beigen sävy kengissä ja laukussa vaan täydentää kokonaisuutta tosi osuvasti. : ) Käärmeennahka kuvio tuo ihanaa yksityiskohtaan muuten aika hillittyyn asuun. Aivan ihana asu. <33

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti