lauantai 6. heinäkuuta 2013

Fall Couture 2013

Couture mallistoissa unelmat käyvät toteen, eikä dramaattisinkaan asu näytä liioitellulta. Juuri tämän takia rakastan couture mallistoja. <3 Kokosin tähän muutaman kollaasin viidestä suosikkimallistostani. ; )

Valentinon sävyt olivat hyvin rauhallisia, mutta pitkähelmaiset takit ja mekot upeine kuvioineen toivat kokoelmaan renessanssin tuntua. Tykkäsin malliston selkeistä linjoista, sekä tietysti aivan upeista, näyttävistä mekoista.


Armani Privén mallisto henki tyylikästä ja glamourin täyteistä 30 -lukua, johon ihastuin täysin. Pehmeät vaaleat sävyt, hulmuavat helmat, turkisreunukset ja kaulalla harsomainen ruusuke - voiko enempää toivoa? Etenkin ihastuin tuohon vaaleansävyiseen jakkuun, sekä käärmeennahkakuvioisen jakun ja silkkihousujen yhdistelmään. Myös oikealla ylhäällä oleva kauniisti laskeutuva mekko ihastutti. <3


Jean Paul Gaultierin mallistossa riitti leopardikuviota, massiivisia muotoja, sekä näyttäviä hattuja ja korkeita kampauksia. Leopardisukkikset asuissa oli mielenkiintoinen yhdistelmä. Gaultierin mallistossa ei niinkään suosikkejani olleet mekot - vaikka nekin oli aivan ihania - vaan ennemminkin suuret taskut ja vahva asenne. 


Tuntuu, että monesti on Versacen mallistoissa nähty valkoista, keltaista ja vaaleanpunaista, mutta tällä kertaa kokoelman sävyt olivat tummat. Näytöksen tähtenä loisti Naomi Campbell, joka sekä avasi, että päätti näytöksen. Tykkäsin mallistossa etenkin mielenkiintoisista leikkauksista, sekä tummien sävyjen elävöittämisestä hopeisella säihkeellä. Eritysesti mekot olivat upeita, mutta myös rohkea jakkupuku miellytti. 


Rakastuin Elie Saabin kauniisiin mekkoihin, jotka olivat täynnä glamouria ja säihkettä. Yksi suosikeista oli tuo oikealla ylhäällä oleva mekko, joka istuu nätisti päällä ja jonka hopeiset koristukset laskeutuu sulavasti helmaa kohden ja saa mekon näyttämään täydelliseltä. <33

Kuvat: Vogue.com / Vogue.co.uk


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti