sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

My fall favorites

Perjantaina ollessani kaupoilla ihastuin ruutupaitoihin (joita ei koskaan voi olla liikaa) ja samalla inspiroiduin syysvaatteista. Toki ehkä heinäkuun puolessa välissä on hieman turhan aikasta alkaa fiilistelemään tulevaa syksyä, kun kesävaatteet on vielä kaupoissa, mutta kokosinpas silti omat syyssuosikkini muutamaan kollaasiin. : ))

Paitoja täältä.

Collegepaidat on ehdottomasti mun yks ykkösjutuista heti kun ilmat alkaa viilenemään. Rakastan sitä, että voin kääriytyä söpöön collegepaitaan, jossa on hieman liian pitkät hihat. <3 Hillityn värinen paita menee hyvin hieman raikkaamman sävysten housujen kanssa.

Farkkuja täältä ja täältä.

Punaset tai tummanpuhuvat printtihousut sopii mielestäni kaikkein parhaiten juuri syksyyn. Pitkään oon ihastellut punasia housuja, mutta vielä en ole niitä omia löytänyt. 
Perussiniset farkut toimii hyvin esimerkiksi printticollegen tai ihan vain valkoisen paidan kanssa. 

Laukkuja täältä.

Ennen koulun alkua kaupasta yleensä kaipaa hieman isompaa laukkua, ja shopper -mallinen toimii loistavasti arkena. Laukku mahduttaa vaikka mitä sisäänsä ja sen lisäksi toimii loistavasti vaikkapa neuleen, farkkujen ja nilkkureiden kaverina.

Neuleita täältä ja täältä.

Kokeilin tota Ginan neuletta kaupassa ja ai että toi oli ihanan lämmin! : DD Voin niin kuvitella itteni toi päällä hytisemässä joku syysaamu... Rakastuin tohon H&M:n isoon harmaaseen neuleeseen, joka mun on varmaan pakko hankkia. Aivan täydellinen syysvaate! ; ))

Kenkiä täältä.

Moni varmaan saa syys- ja talvikauden aikana tarpeekseen mustista kengistä, mutta ainakin vielä musta tuntuu, että musta toimii. Sen lisäks, että mustat nilkkurit/saappaat on tyylikkäät, ne myös sopii kaikken kanssa. Etenkin tollaset ratsastustyyliset saappaat ja nilkkurit kuuluu musta syksyyn. ^^

Takkeja täältä.

Myöhemmin lämmin takki pelastaa jäätävältä viimalta. Ite pukeutuisin ehkä syksyllä mielummin nahkatakkiin tai pilottitakkiin, mutta tollasen pitkät version voisin hyvin kuvitella korollisten saappaiden ja farkkujen kanssa. : ))



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti