lauantai 10. marraskuuta 2012

7 Chic Coats from Glamour magazine

Onnistuin löytämään ittelleni täks talveks ihanan takin, jossa on söpö karvareunainen huppu, joka on myös aivan mahtava vähän kirpeellä ilmalla pitämään lämpimänä. : )) Ite päädyin tummansiniseen toppatakkiin, mikä oli mun värivaihtoehdoista ehkä se kakkonen, koska ruskee olis kans ollu kiva, mutta oon todennu jo aikoja sitten, että tota pimeetä talvea ei kannata enää masentaa mustilla takeilla. Löysin aivan mahtavan postauksen glamour.com:ista tyylikkäistä takeista, joitka ei sulaudu heti ekana mustaan talvi-iltaan. : ))

1030-winter-coat-shopping-guide-2012-hm_fa.jpg

H&M:n turkoosi takki 99e H&M kaupoista. En oo varma mitä toi "vuoritus" tossa selostuksessa tarkotti, sellasta lämmintä vai sellasta ei niin lämmintä : D, mut ainaki syystakiks ton vois kuvitella. ; ))

1030-winter-coat-shopping-guide-2012-banana-republic_fa.jpg

Banana Republicin tressitakki (vihaan kääntää joitaki englanninkielisiä sanoja suomeks, kun kuullostaa nii kauheen jäykältä ja typerältä) on tyylikkään harmaa. Hinta tolla on joku $250 eli jokunen sata euroa. : DD En mä tiiä...

1030-winter-coat-shopping-guide-2012-jcrew_fa.jpg

Tähän ihastuin heti jo ton värinsä puolesta. Toimii aivan mahtavasti perussinisten farkkujen kanssa, joten alaosaan ei tartte niinkään panostaa ton takin kanssa. : )) J.Crewin sivuilta löysin muitakin upeita ja värikkäitä trenssejä ton lisäks, mutta toi takki on $365.00 tuolla J.Crewin sivuilla. : ))

1030-winter-coat-shopping-guide-2012-topshop_fa.jpg

Niin kun jo tuolla glamourin postauksessa todettiin, valkonen talvitakki yhdistettynä punaseen huulipunaan vaan yksinkertasesti toimii. : D $350 topshop.comista. ; ))

1030-winter-coat-shopping-guide-2012-asos-fa.jpg

Tää on kans ihana, ehkei ihan just mulle, mutta tosi kiva. : )) Jos ei nyt ihan sitä kaikkein kirkkainta punasta tai turkoosia takkia ole hankkimassa, niin tää on ehdottomasti se vaihtoehto kaks. Vähän piristystä yksvärisyyteen hillityillä sävyillä. $141 asos.com.

1030-winter-coat-shopping-guide-2012-piperlime-fa.jpg

Tää on ehkä vähiten se mun takki, mutta tyylikäs vaihtoehto mustan tän kaltasen tilalle. Söpö ja lämmin huivi kaulaan ja tyylikkään korolliset talvisaappaat jalkaan, niin tää takki toimii varmasti. Calvin Kleinin takin voi ostaa paperlime.comista ja hintaa on $187. ; ))

1030-winter-coat-shopping-guide-2012-cocoon-fa.jpg

Viimesessä takissa on vähän armeijatyyliä värissä. Takin napitus ja leikkaus vaatii pariksi viileellä ilmalla jonkun lämpimän paidan ja kaulahuivin, mutta niillä voi helposti lisätä yksiväriseen takkiin vähän ilmettä. need.supply.comissa tää takki on $374. ; ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti