perjantai 30. marraskuuta 2012

Joulun odotusta

Oli tosi mukava kävellä aamu kaheksalta kouluun silleen et ehtii just ja just juosta sinne henkeä haukkoen, ku puolet teistä on auraamatta ja tuulee nii hemmetisti että hyvä ku ei kaadu suoraa lumihankee ja jää sinne kuolemaan. : DD No ei nyt ehkä ihan, mut asiaa ei helpottanu se, että ensimmäistä kertaa vuoteen päätin panostaa hiuksiin ja laittaa jopa nutturan, minkä takia en voinu vaan pistää huppua päähän ja olla onnellinen, että mun nykysessä talvitakissa sellanen on. Onneks kotiin oli vähän  helpompi taivaltaa. : ))

Christmas-animals-008_large

Mutta ihanaa, että on lunta! ♥ Mulle tulee tuli tänään joulufiilis, kun koulussa jotku laulo jotai joululauluja aulassa, pipari ja glögi tuoksu ja ulkona sateli lunta (ja tuuli ihan pikkuriikkisen... -.-) ja muutenki tyypit vaan suunnittelee kaikkii jouluostoksia ja lahjoja sun muuta ja ai että. ♥ Ja huomenna saa avata joulukalenterin! : DD Ajattelin, että nyt kun mulla on ihan tajuttomasti ideoita tänne blogiin ja postauksiin, voisin antaa luovuuden ottaa vallan ja pitää täälläkin jonkinlaisen joulukalenterin. Aattelin, et joka päivä aattoon asti vois tulla joku esim. hiusinspiraatio (tänään oon ihmeellisesti inspiroitunu hiuksista) tai joku joulun must have -juttu tai jotain muuta ihanaa mitä bongailen tuolta netistä. : ))

Tumblr_mebc1zk8hm1r5kn81o1_500_large

Suuntaan siis rakentelemaan tota joulukalenteria hieman, nauttikaa ihmiset muutenkin joulusta, leipokaa pipareita ja juokaa glögiä ja lähettäkää joulukortteja! : DD 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti