keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Anna Karenina

Mä en oo nyt ihan varma onko toi Anna Karenina leffa vai mikä, mut ihastuin ehdottomasti noihin pukuihin ja muihin upeisiin asuihin, joita tossa (sanotaanko nyt vaikka) leffassa nähdään. Keira Knightley näyttelee tossa Anna Kareninassa ja musta Keira sopii täydellisesti kaikkiin kauas historiaan ulottuviin leffoihin. Se jotenki vaan sopii sinne ihan ku se olis oikeesti elänny sillä aikakaudella. : DD Mut tossa kuvia, jotka nappasin Fashionistan nettisivuilta tänne. ; ))

Atonement

5663-D036-00264-R

Toi hattu on aivan ihana. ♥ Toi koko asu on aivan ihana. ♥ : D

Anna Karenina

Hahaa ihana toi ton mummon sulkahattu. : DD Mut tykkään noista turkisreunuksisista viitoista. : ))

Anna Karenina

Anna Karenina

Anna Karenina

Ihana. ♥

Anna Karenina

Mä voisin hankkii jostain aikakoneen ja matkustaa ajassa taaksepäin johonki tollasiin siisteihin tanssiaisiin ja sit mul ois tietysti tollane tosi upee mekko ja viuhka ehdottomasti. Ehkä sulkaki viel päässä. : DD

Anna Karenina

Vaikken saiskaan aikakonetta, enkä tollasta upeeta pukua, niin oon ihan tajuttoman katteellinen (niinku esimerkiks Ylpeydessä ja Ennakkoluulossa) noista hiuksista. Tollaset täydelliset kiharat, josta osa hyppii tuol kasvoi tollee tosi suunnitellusti ja muut on löysällä nutturalla. Voitte vaan kuvitella kun yritän taiteilla ittelleni kihara nutturaa nii se ei oo mitää verrattuna tohon. : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti