lauantai 18. toukokuuta 2013

Captain says...

Ennen kuin menen postauksen aiheeseen, yritän selvitä tästä järkytyksestä, että Suomi otti kunnolla turpaan Ruotsilta 3-0. Vaikken mitenkää hirmusesti oo hehkuttanu tän vuoden lätkämatseja blogissa, niin oon joka pelin seurannu, ja täytyy sanoo et joukkue, jolta ei ootettu mitään, taisteli upeesti noi alkulohkon matsit vaan yhellä tappiolla. Ja nyt se toinen tulee sitte Ruotsia vastaa ku panoksena on finaaliin pääsy. Tunnelma ei oo ihan paras, koska jossain takaraivossa kolkuttaa se mitä jos -fiilis, ja se vuoden 2011 voittohuuma. Vaikka ite ei oliskaan asian eteen mitään tehny, toi se voitto sillon kyllä ihan tajuttoman hyvän fiiliksen, jotenki sellasen yhteenkuuluvuuden tunteen.

Anyways, mahikset on onneks vielä pronssiin (sentään, vaikkei se kyllä nyt yhtään lohdutakaan) ja tän postauksen aihe ei mitenkään lätkään liity, joten jos nyt siirtyis vaikka siihen. : DD
Rachel Zoe on ehdottomasti yks mun suosikki stylisteistä, rakastan sen ohjelmaa ja yleensäkin niitä asuja, mitkä se on stailannu. Zoen posti kilahti meililaatikkoon (jonka jokainen voi saada jos vaan tilaa sen Rachel Zoen sivuilta ; )) ) ja sieltä pongahti vähän samantyylinen hattu, jota olin jo silmäillyt H&M:n kuvastosta. 



Inspiroiduin myös tosta kokonaisuudesta, jonka kanssa stylisti kyseisen hatun pukisi. Yksinkertaset sävyt ja muodot antaa korkojen ja hatun loistaa pääosaansa, ja lyhyt hame tuo tyttömäisyyttä korkojen ohella kokonaisuuteen. 

Itse yhdistelisin hieman erityylisen H&M hatun tällaiseen kokonaisuuteen.

http://i16.farfetch.com/10/30/35/36/10303536_1558753_1000.jpghttp://bikbok.com/medias/sys_master/8798583685150.png
http://cache.net-a-porter.com/images/products/378854/378854_fr_xs.jpg
Page Not Found | Error 404

Koska en jostain syystä saanu noita paremmin järjesteltyä, niin noi on nyt tolleen tyhmästi peräkkäin. Mutta, tässäkin asussa hillityt perusvärit, sekä tyköistuva jakku, rento valkonen paita ja tietysti korkeet korot. : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti