maanantai 20. toukokuuta 2013

Zara skirt

Kohtasin tän Zaran vaatekappaleen kun yritin etsiä kesäks jotain shortseja, mutta edelleenkään mulle ei oo täysin selvinny, että onko toi hame vai shortsit. Toisessa paikassa lukee, että shortsit ja toisessa hame, joten suosiolla nyt tyydyn jäämään siihen välimaastoon, eli jompikumpi.
Chicisimon sivuilta löyty kuitenkin aivan upeita asukokonaisuuksia ton pukemisesta eriväreissä, joten olkoon hame tai housut, toi on täydellinen vaate tulevaan kesään. ; ))

Zara / 35.95e

White



Valkoisen hameen kanssa menee niin perusvärit, kuin pirteämmätkin värit. Hameeseen saa helposti ryhtiä koroilla ja tyylikkäällä jakulla ja kauluspaidalla, kun taas farkkupaita ja rento takki vie hameen aivan toisiin ulottuvuuksiin. Särmikäs hame ei kaipaa kaverikseen sen kummempia muotoja, joten muut linjat on hyvä pitää yksinkertaisina.

Black & Blue



Sinisen sävyisiä hameita löysin huimat yksi, mutta mustaa oli senkin edestä. Musta ja sininen ovat valkoista hieman käytännöllisempiä sävyjä, ja nekin saa näyttämään kauniilta oikean kokonaisuuden kanssa. Kultaiset yksityiskohdat luo mustaan asuun yleellisyyttä, kun taas printtipaita luo rentoa tunnelmaa. 
Aivan täydellinen yhdistelmä, jonka voisin itekin pukea, on toi sininen hame yhdistettynä valkoiseen paitaan, sekä koralliseen clutchiin ja kullan sävyiseen rannekoruun. 
Hieman sunnuntai fiilistä tiukemmalla pukukoodilla luo pinkkijakku yhdistettynä printtipaitaan. Tääkin toimii loistavasti. : )

Tällasia. ^^ Näiden jälkeen aloin itekin himoita tota särmikästä ja mielenkiintosta hametta omaan vaatekaappiin. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti