torstai 16. toukokuuta 2013

Spring Trend: Denim

Kevään ehdoton trendi mustavalkoisen, raidan ja kynähameen ohella on farkku. Näytöslavoilla näkyi farkkua niin housuna kuin paitanakin, ja Chanel oli jopa onnistunut luomaan tyylikkään farkkumekon. Muodin suurnimet olivat pukeneet farkun pariksi valkoista tai tumman sinistä ja mustaa.


DKNY on loihtinut farkusta paitaa, housua ja hametta. Ensimmäisessä kuvassa yhdistyy farkkuun myös kevään toinen trendi, kynähame.


3.1 Phillip Lim (jota en kokonaisena saanu tohon mahdutettua) on leikellyt erisävyistä farkkua palasiksi ja liittänyt osat yhteen taidokkaiksi luomuksiksi. Palafarkkuja löytyy hieman halvemmalla esim. H&M:stä ja Gina Tricosta.


Chanel on onnistunut tekemään farkusta tyylikkään ja elegantin tyttömäisten hameiden ja asusteiden avulla.


Tibin mallistosta löytyy vaaleampaa farkun sävyä niin liivinä, kuin ihan perushousunakin. Linjat ovat selkeitä ja simppeleitä, mutta samalla erittäin tyylikkäitä perusvärien kanssa.

Ja jos farkusta ei saa kyllikseen, niin miksipä ei pukeutuisi kokonaan tähän keväiseen materiaaliin? Löysin kaks upeeta kokofarkku asukokonaisuutta Chicisimo:n sivuilta, jotka toimii hyvin nyt jo säiden ollessa vähän lämpimämpiä. ; ))



Sekä vaalean, että hieman tummemman sävyisen farkun kanssa on helppo yhdistää mustaa, ruskeaa ja kultaa. Etenkin tossa vikassa kuvassa leopardi ja kultaset korut toimii loistavana vastapainona vaaleelle farkulle. : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti