maanantai 13. toukokuuta 2013

It´s Party Time!

Kevät ja kesä täyttää kalenterit kuin itsestään erilaisista juhlista; on lakkiaisia, häitä, konfirmaatioita ja synttäreitä. Ja joskus hieman pienempi muotoisetkin tapahtumat vaatii hieman juhlavampaa pukeutumista. Kokosin Nellyn tarjonnasta (koska sieltä vaan löytyy ne parhaat juhlamekot) seitsemän erilaista kokonaisuutta kesän juhliin, ja tällasia niistä tuli. ; )

All Black (LBD)



Vaikka musta onkin hieman synkkä valinta kesän juhlakauteen, toimii se silti aina tilaisuudesta riippumatta. Hieman eloa asuun saa esim. peplumhelmalla ja rusetticlutchilla. 

Blue Silver



Sininen ja hopea toimii mun mielestä loistavasti etenkin just juhla-asuissa, ja siks yhdistelinki tummansiniseen maximekkoon hopeen hohtoset korkkarit ja hopeen, käärmeennahka clutchin. Muihinki kokonaisuuksiin yhdistin korot ja clutchin, eli ne ei siinä kauheesti toisistaan poikkee, mutta mekko saa kivasti ryhtiä koroista ja clutch on helppo ja kätevä laukku juhlaan, jolloin mukana ei tarvitse olla muuta kuin ne kaikkein tärkeimmät tavarat. : )

Blue & White



Hieman lyhyempään ja tummemman siniseen mekkoon yhdistin söpöt valkoset sandaletit ja hapsu clutchin. Tossa mekossa on vaan niin upee koristeellinen yläosa, että se ei kauheesti enää koristuksia kaipaa rinnalleen. 

Safari Vibes



Safarihenkinen maxi yhdistettynä oranssiin, ruskeeseen ja kultaan toimii vaan niin hyvin yhdessä. Tätä kokonaisuutta vois käyttää jossain hieman rennommassa tilaisuudessa.

White Lace



Jos kokomusta ei houkuta, aistikas ja naisellinen pitsi sopii vastapainoksi. Valkoinen pitsimekko sopii hyvin hienompaankin juhlahumuun, mutta häihin sitä ei kannata pukea. (Jos oikein muistan, pukeutumissääntönä on, että vain morsiammella on valkoinen mekko.)

Colorful Candy



Hauskinta näiden kokonaisuuksien luomisessa? Saan ite keksiä osuvia ja hienoja nimiä näille. : D Mutta joo, tää on mun lempparikokonaisuus, ehkä koska kaikkien niiden pikkumustien ja valkoisten mekkojen rinnalla tää väripilkku erottuu joukosta. Mekko ja clutch on jo itsessään karkkia katseelle, joten muutama yksinkertanen rannekoru ja beesit korot riittää kokonaisuuden täydentämiseen.

Sparkle & Light



Ihastuin tähän mekkoon heti kun sen näin ja kun löysin sille vielä kaveriks hieman tummemman, säkenöivän laukun, en voinu muutan kun jäädä toivomaan, että voisin tilata sekä mekon, että laukun. Mutta, jälleen jätin korut hillityiksi, vaikka nyt huomaankin, että noi korvikset olis voinu olla hieman erilaiset. Tykkään tosta sormuksesta, jossa on noita kartionmuotosia juttuja, oon jo vähän aikaa sitten toivonu löytäväni itselle ton tyylisen täydellisen yksilön. : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti