maanantai 4. maaliskuuta 2013

Milan Fashion Week Collections

New Yorkin muotiviikot jätti mallistoillaan hieman vaisun vaikutelman - vaikka tietysti joukossa oli aivan upeita mallistoja - ja Lontoon muotiviikot taas loisti New Yorkia hieman enemmän, mutta musta Milanon catwalkeilla nähnyt mallistot oli niitä upeimpia tähän mennessä. Etenkin Mochinon, Vercasen ja Dolce&Gabbanan mallistot oli sellasia että jätti mut vaan haukkomaan henkeä ihastuksesta. : DD Tässäpä niitä hieman koottuina. ; ))


Rauhallinen värimaailma, jossa muutama vihreä, oranssi ja liila väripilkku. Yksinkertaset, mutta erittäin elegantit muodot. Sanoisin että more is less, etenkin mekot oli aivan upeita. Alberta Ferretin kokoelma ei ollut se kaikkein silmiin pistävin, mutta taatusti todella tyylikäs. ; ))


No. 21 oli suunnittelijansa Alessandro Dell´Acquatin mukaan sekoitus Englantilaisen ja Italialaisen tyylin kontrastia. Mallistossa oli aivan ihania villapaitoja, laukkuja ja turkiksia. Yksi suosikeista oli toi pitkä vaaleensininen takki samansävysillä suorilla housuilla. Pitkähelmaiset hameet ja paitoihin ja mekkoihin ommellut yksityiskohdat olivat upeita.


Mochinon mallisto häikäs mut upeilla jakuillaan, asenteellaan ja skottiruuduillaan. Milanon mallistoista Mochinon lisäksi myös esim. Versace huokui punk asennetta, mutta Mochino teki sen jotenkin tyylikkäämmin. Ryhdikkäät asut saivat tasapainokseen muutaman liehuvahelmaisen printtimekon, sekä arkisempia hamekokonaisuuksia. Aivan ihana mallisto. ♥


Voisin melkein sanoa, että Emilio Pucci teki mallistonsa vaatteet tyylikkään käytännölliseks. Aivan upeita vaatteita, jotka kauneuden lisäks on myös sellasia, jotka oikeesti sopii syksyyn. Puccin ruskeet ylipolven saappaat sai mut huokaamaan ihastuksesta, sekä lyhyen, mustan jakun, pitsipaidan, saappaiden ja raitashortsien yhdistelmä. Samoin mustavalkonen yksityiskohtanen viitta oli aivan upee saappaiden kanssa, ja kun joukkoon lisättiin vielä lyhythelmanen, upea, kultanen mekko, hihkuin riemusta, että joku on voinu luoda jotain näin upeeta. Tiedän et toistan tota sanaa, mutta en osaa kuvata tätä muutenkaan. : D


Mustaa, punaista, valkosta ja keltasta - sekä rutkasti asennetta, joka ei jättäny kylmäks. Nahkaa, niittejä, piikkejä, ketjuja ja turkiksia. Versacen mallistosta ei vaan voi erehtyä, niin omaperäinen se on, ja suunnittelija on jälleen kerran onnistunut luomaan hienon kokoelman. ; ))


Dolce&Gabbanan mallistoa katsellessa tuntu kuin olisi vanhassa kirkossa ja tuijottelisi sen katossa olevia monimutkaisia mosaikkikuvioita. Domenico Dolce ja Stefano Gabbana saivat syksyiseen mallistoonsa inspiraation Sisilian saarelta, eikä yhtäläisyyttä ole hankala erottaa. Jos kirkko ja muoti voidaan saada yhdeksi ja eloon jollain tavalla, niin tässä on ehdottomasti paras lopputulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti