maanantai 11. maaliskuuta 2013

Paris Fashion Week Collections

Pariisin muotiviikoilla nähtiin mitä upeimpia mallistoja Chanelista Louis Vuittoniin, ja tässäpä siis niitä. ; ))


Christophe Lemairen syyskokoelman inspiraationa oli "mysteerinen" nainen, joka ei ole selkeästi luokiteltavissa. Näitä mysteerivaatteita nähtiin Herméksen muotinäytöksessä syksyisissä väreissä, sekä pitkillä linjoilla ja leikkauksilla.


Printtihameita, nahkatakkeja ja collegepuseroita. Givenchyn tummaa värimaailmaa värittivät punaisen, kullan ja valkoisen erisävyt asuissa. Mallit astelivat lavalle pitkät, ohuet hameet liehuen, jotka oli yhdistetty printtipaitaan. Hameiden lisäksi nähtiin paljon muutakin, mutta yleisesti linjat olivat pitkiä, etenkin alaosissa.


John Gallianon tummanpuhuva kokoelma yllätti mut positiivisesti tyylikkyydellään ja taidokkailla leikkauksilla.
Häivähdys väriä ja lippahatut toivat mallistoon juuri sen lisän, joka teki siitä huolitellun ja viimeistellyn näköisen.


Miu Miun näytös oli täynnä räikeitä häivähdyksiä pinkki- ja keltataustaisista pallokuvioista. Myös raitasukat yhdistettyinä remmikenkiin toivat tummiin kokonaisuuksiin pirteyttä. Asusteet täydensivät kokonaisuuksia, ja ite tykkäsin valkoisesta jättilaukusta, jonne todella luulis mahtuvan vaikka mitä. : ))


"Tervetuloa Hotelli Louis Vuittoniin", toivottaa Voguen esittely Louis Vuittonin mallistosta. Ja siltä mallisto todella näyttääkin. Silkkiset asut ja pitkät takit luovat vaikutelman yöpuvusta ja aamutakista. Näytöksen catwalk on muutettu hotellin käytäväksi, jota reunustavat avoimet huoneiden ovet, mikä ei jätä sijaa teeman epäilylle. Hotelliteema on onnistuneesti saanut vaikutteita 1800 -luvulta, mikä näkyy selkeästi materiaaleissa ja kampauksissa.


Syksyn mallistoissa on nähty asennetta, ja sitä löytyi myös Chanelin Pariisin catwalkeilta. Korkeat saappaat ketjuilla oli yhdistetty liehuvahelmaisiin hameisiin ja syksyisiin materiaaleihin. Osa malleista marssi catwalkille karvalakit päässä ja upeat Chanelin laukut esillä, joista mieleenpainuvin oli varmasti pallonmuotoinen laukku. ; ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti