lauantai 2. maaliskuuta 2013

Glitter Skirts

Selaillessani Chicisimosin sivuja löysin muutaman aivan upean idean pukea glitterhame. Kaipaisin kevääksi jotain hametta, ja lyhyt kimalteleva vaatekappale vois olla hyvinkin hankintalistalla. Kävin muutamassa nettikaupassa, mutta ihan hirveesti valikoimaa ei ollut, joten näihin päädyin. ; ))


Foreverissä tuntu löytyvän ainoa värillinen glitterhame, enkä mä totakaan ihan glitterhameeks laskisi. Mut anyway, suurinosa hameista oli perus mustaa, kultaa ja hopeaa, joissakin jotain kuviota, mutta ei muita värejä.


Nellyltä onneks löyty valikoimaa. : )) Oma suosikki oli toi oikeanpuoleinen reunassa, jotain sen suuntasta etsin omaan vaatekaappiin. Mustan glitterhameen voi helposti yhdistää väreihin ja siitä saa tyylikkään palan juhlavampaan kokonaisuuteen helposti. Ton ympärille voi siis rakentaa vähän erilaisia kokonaisuuksia. : )

Mun löydökset ei ihan vastannut niitä hameita, joista inspiroiduin, mutta tällasia lähin alunperin hakemaan.


Aivan upee kokonaisuus. ♥ Jos oikein muistan, Zarassa kai myydään tota paitaa tai ainakin jotain sen suuntasta. Yksinkertanen hame ja harmaa paita saa piristystä keltasesta laukusta. Rakastan tota paitaa, mut vielä enemmän tota keltasta laukkua. : D Mulle on tullu hirvee himo keltaseen laukkuun ja kun näin tän kokonaisuuden, hypin ilon tansseja kun löysin jotain inspiraatiota kokonaisuudesta, jonka kanssa tota laukkua voi käyttää. 


Kirkkaan sininen hame loistaa kokonaisuudesta jo yksinäänkin, joten asuun ei kaivata muuta kun perus t-paita, vähän asusteita ja yksinkertaset korot. Englanninlippu laukku sointuu kivasti väreihin ja tuo kokonaisuuteen yksityiskohtasuutta. Ihana tääkin asu. ♥


Glitterhameen ei aina tarvitse olla minipitunen, vaan näyttää upeelta myös kynähameena. Yksinkertanen printtipaita sopii loistavasti hameen kanssa, ja sävyä vaaleammat kengät ja clutch näyttää upeilta asussa, mutta ei varasta hameen huomiota. Tän kokonaisuuden vois kuvitella johonkin vähän juhlavampaankin tilaisuuteen, mutta menee myös loistavasti arkena. : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti