torstai 28. helmikuuta 2013

Spring Trends

Hieman kevään trendeistä. ; )) Musta tuntuu, että oon jo kyllästymiseen asti puhunu niistä raidoista, tai sitten mulla on vaan sellanen tunne oman pääni sisällä, mutta edelleen ne raidat kuuluu kevään trendeihin. : )) Koska en halunnu jäädä jumittamaan raitamaailmaani, bongasin Ellen sivuilta muutaman muunkin tän kevään trendin. ; )

Pastel

nina ricci spring 2013 ready-to-wear photos

Nina Ricci, Spring 2013

Talven lähestyessä loppuaan, pastellisävyjä voi vielä viileillä ilmoilla yhdistää helposti lämpimiin puseroihin. Keväiset sävyt hameissa taas yhdistyvät helposti mustiin sukkiksiin, ja ovat säiden lämmetessä valmiina vaatekaapissa kesää varten. 

Buy your own

 
 


Lace



Jason Wu, Spring 2013

Tänä keväänä pitsiä on niin mekoissa, topeissa, hameissa, kuin asusteissakin - ja monessa värissä. Pitsi tuo arkityyliin eleganttia ja on mukava myös silloin, kun lämpötila alkaa nousta.

Buy your own

 
 

Stripes


Marc Jacobs, Spring 2013

Raitaa nähdään läpi koko kevään niin pysty- kuin vaakakuviona ja eriväreissä. Tänä keväänä tuskin löytyy vaatekappaletta, jota ei olisi raitaisena mahdollisuutena.

Buy your own

 
 

Floral


Peter Som, Spring 2013

Kukkainen tyyli on helppo yhdistää auringonpaisteeseen ja tuulenvireeseen, mutta kukkia voi kasvaa myös talvipuutarhassa. Yhdistä pirteät printit tummiin kokonaisuuksin, ja parin kuukauden kuluttua unikon sävyjen kanssa. 

Buy your own

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti