maanantai 18. helmikuuta 2013

New York Fashion Week Collections

Niin kuin jo aikasemmin kirjotin, New Yorkin muotiviikoilla nähtiin paljon upeita mallistoja, joista nousi esille monia timantteja, jotka häikäisi näytöksillään. Tässä muutamia suunnittelijoiden syysmallistoja. ; ))


Teksti näkyy taas hirmu huonosti, mutta toi oli paras vaihtoehto, minkä näki tosta. Mutta, Diane von Furstenbergin mallistossa oli värejä, printtejä ja tyylikästä mustan ja kulla yhdistelmää. Etenki toi kultanen käärmeennahkakuvio kokonaisuus oli musta ihanan säihkyvä. Voguen kirjoituksen mukaan mallisto on paluu von Furstenbergin juurille, jossa on inspiraatiota 80 -luvusta, mutta joka on silti pirteä ja raikas. 


DKNY:n mallistossa oli syksyisiä värejä, ripaus eläinprinttiä, sekä selkeitä linjoja. Mallisto oli kokonaisuudessaan aika rauhallinen, mutta joukkoon mahtui myös mukaan muutama pinkki ja oranssi väriläiskä. Ihastuin etenkin noihin ylisuuriin takkeihin, sekä mustan hameen ja nahkatakin yhdistelmään. 


Phillip Limin Sono Mama -nimen saanut kokoelma oli suunnittelijan mukaan saanut hieman vaikutteita prätkätyylistä. Kokoelmassa olikin paljon nahkaa niin kengissä kuin liiveissäkin, sekä farkkua. Kerroksia ja pitkävartisia saappaita riitti. Malliston sävyt olivat synkät, mutta piristystä oli tuotu mukaan pinkeillä yksityiskohdilla muutamaan asuun. 


Tommy Hilfingerin mallit astelivat lavalle tutuissa punaisen, sinisen ja valkoisen sävyissä, mutta suunnittelijan mukaan nyt oli kyseessä tummempi punainen, laivastonsininen ja luonnonvalkoinen. Tuttua kuviota siis riitti, mutta se ei himmentänyt malliston loistetta lainkaan. Ite tykkäsin etenkin tosta ylemmässä rivissä keskellä olevasta tummansinisesta (laivastonsinisestä) takista kaikkine karvareunuksineen. ♥


Marc Jacobsin mallit huokuivat lavalla glamourista asennetta 60 -luvun peruukeissaan ja silkkipyjamissaan. Kokoelma sisälsi runsaasti muutakin kuin pelkkiä pyjamia, mutta monet yksinkertaiset osat, kuten takit ja kauluspaidat oli yhdistetty pelkkiin shortseihin. Tosin tämäkään ei pätenyt kaikkiin, vaan yksi malli lähetettiin catwalkille pelkissä shortseissa.
Glamouria riitti niin upeissa, kiiltävissä mekoissa ja takeissa, kuin turkiksissakin. Mallisto oli kokonaisuudessaan yksi omista suosikeista. : ))


Ralph Laurenin syksy on malliston perusteella hyvin tummanpuhuva, mutta samalla myös erittäin romanttinen ja tyylikäs. Malliston ryhdikkäät army -jakut, näyttävät mekot, sekä karvalakit - jotka oli yhdistetty upeisiin mekkoihin - toivat kokonaisuuteen vaikutelman Venäjästä, joka olikin malliston inspiraationa. Ralp Laurenin mallistossa ihastutti kauniiden mekkojen lisäksi neuleen ja nahkahameen yhdistelmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti