lauantai 23. helmikuuta 2013

London Fashion Week Collections

Hieman katsausta Lontoon muotiviikkojen mallistoon, ennen kuin siirrytään Milanoon ihastelemaan upeita ready-to-wear -kokoelmia. : ))


Meadham Kirchhoffin malliston värimaailma oli mustaa ja valkoista ripauksella beigeä. Suunnittelija sanoi Voguen haastattelussa, ettei hänellä ollut erityistä teemaa, mutta mulle jäi mallistosta hieman fantasiamaailman kaltainen vaikutelma. Sellainen, missä outo nainen keittää teetä ja luuttuaa lattioita Ihmemaassa.


Eläinkuviota, näyttäviä printtejä, värejä ja turkiksia, niistä oli Tom Fordin syysmallisto tehty. Vaikkei kaikki asut saanutkaan mua ihastumaan ihmeelliseen värimaailmaansa, löysin silti monta suosikkiasua.
Tykkäsin mallistossa printtien yhdistelystä ja etenkin pitsin ja kukkakuvion luomasta kokonaisuudesta.


Mulberryn mallisto oli kokonaisuudessaan tyylikäs, jonka värimaailmaa oli maustettu pirteän sävyisillä laukuilla. Jakut, suorat leikkaukset ja tyylikkäät nahkahansikkaat loivat kuvan vaatteiden ja asusteiden laadukkuudesta. Etenkin ruskean nahkatakin ja -hameen yhdistelmä ihastutti.


Burberryn kuuluisat trenssit ihastuttivat näytöksessä ja ruskean sävyinen, sydänkuvioinen trenssi oli ehdoton suosikki. Kokoelman värimaailmaan kuului tietysti ruskean eri sävyt, sekä musta, valkoinen ja punainen. Myös raitaa ja eläinprinttejä nähtiin. Perinteisten trenssien lisäksi kokoelmasta löytyi myös muutama upea mekko.


Topshopin mallisto oli ehdoton suosikkini. Se oli värimaailmaltaan pirteä ja monipuolinen, ja ihanat over-size takit löysi tien mun sydämeen. : D Paljon nähtiin takki yhdistettynä lyhyeen toppiin ja pitkään hameeseen. Kauniit laukut kruunasi kokonaisuuden. Myös Topshopilta löyty turkista, housupuku, sekä muutama upea mekko. : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti