tiistai 12. helmikuuta 2013

Fabulous Red Lipstick

For everyday i wake up feeling like crap... i put on a little red lipstick and feel amazing

Miten monesti arkimeikki on päivästä päivään samanlainen - niin samanlainen, ettei rutiiniin juurikaan kiinnitä huomiota. Aamulla meikatessa on vaan parasta, kun tietää mitä tekee ja parhaiten se onnistuu laittamalla sen "perusmeikin", mikä nyt itselle on sattunu muodostumaan. Voiko ollakaan mitään kauheempaa kuin maanantai aamu, pilalle mennyt meikki ja tajuton kiire? Ainaki tän ajatuksen pohjalta ite isken (meikkaan) naamaan vähän peitevoidetta ja ripsiväriä ja that´s it. 

Mutta voiko olla mitään parempaa kun punanen huulipuna, joka saa luonnollisemmankin meikin näyttämään huolitellulta ja upeelta? Tää ajatus iskostuneena takaraivoon kirjotin muutaman postauksen aiheesta, tää eka hieman alustusta aiheelle punanen huulipuna. ; )) Kokosin hieman inspiraatiokuvia upeista meikeistä punasilla huulilla, sekä pihistä/panosta huulipunat. 

It's classic Gwen Stefani. Try L'Oréal Paris Infallible Le Rouge in Ravishing Red.  #lipstick #lips #redlip #bold #makeup

red lipstick

Oh my gosh. I swear, i wish pale JUST so i could wear that color lipstick! #beautiful #make #up #ideas #blonde #red #lipstick #eyeliner

Megan's bright red lipstick.

Love Red? You’ll love this! Win Dainty Doll Red Lipstick with our Competition

A side plait and a slick of bright red lipstick will always add that extra special something to a look.

Lady is a Vamp: Best Dark Lips of 2012 - Lily Collins

Lady is a Vamp: Best Dark Lips of 2012 - Keira Knightley

Lady is a Vamp: Best Dark Lips of 2012 - Jennifer Lopez

Need to try to pull off the red lipstick. BA

Red Lipsticks

Pihistä


Nellyn Viva la Diva meikeistä löysin ilosen pinkkejä punia, jotka sisältää E -vitamiinia, joka pehmentää huulia. Pirteen huulimeikin lisäks näillä punilla on siis myös huulirasvan hoitava ominaisuus. ; ))


Ginan mallistoista löyty monen värisiä punia, joista valita, eikä hintakaan päätä huimaa. 

Panosta



Chanelin ja Elizabeth Ardenin huulipunat oli elegantin sävyisiä tyylikkäissä, kultasissa putkiloissa. Noiden huulipunien eurohintaa en saanu esille kaivettua, mutta hieman enemmän nuo merkkipunat maksaa kun ne ns. "tavalliset" punat. ; ))



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti