torstai 21. helmikuuta 2013

Spring Shopping by Nelly

Must tuntuu että teen nykysin ihan kaikesta kollaasin. Löydän upeen malliston, kokoon siitä tiivistetyn kollaasin. Etin jotain asuinspiraatioo, teen taas kollaasin. Ja löydän aivan täydellisiä vaatteita, jotka kokoon neki kollaasiks. Ensimmäisenä aattelen vaan, että miten tän ja tän kuvan vois sommitella sopivasti ton ja ton kanssa. Enkä tee poikkeusta nytkää. ^^ Kokosin jälleen aivan upeita mekkoja, housuja ja paitoja tähän, jotka bongasin Nellyn sivuilta.


White


Maxi


Mä jatkan edelleen unelmointiani maxomekoista. ♥ Noi yllä olevat valkoset lyhyeyt mekot on kyllä söpöjä, mut näyttävät maximekot on yksinkertasesti vaan jotain niin upeeta ja näyttävää. Omia suosikkeja oli etenkin toi tummanpunanen ja keltanen mekko. : ))

Random


Kaikki muut tungin kekseliäästi ryhmään randomit, mutta se ei noiden mekkojen kauneutta pahenna. Etenkin toi vasemmassa reunassa oleva sininen mekko on aivan upee, samoin sen oikeella puolella oleva vaaleensävynen mekko. Molemmat täydellisiä kevään juhliin. 

Animal print


Mulla oli suunnitelmana koota tähän eläinkuvioisia housuja, mutta se ei oikein onnistunu niin kun halusin, kun dominoiva kuvio oli selkeesti toi leopardi, jota oli monessakin eri värissä. Yhet käärmeennahkakuvioiset housut löysin. : )

Flower power


Muistaakseni viime vuonna haikailin kukkakuvioisia housuja, ja nyt se himo on heränny uudelleen. Löysin aivan upeita vaaleita kukkahousuja, sekä yhet tummemmat, joista ykkössuosikki on noi tokat vaaleet housut vaalenpunasilla kukilla.

Sweaters


Pitkähihasia voi käyttää ympärivuoden muuttamalla vaan sen ympärillä olevaa asua. Tällä hetkellä farkut ja collegepaita vois olla lämpötilaan nähden hyvä ratkasu, keväämmällä haluisin kokeilla tota shortsit pitkähihanen yhdistelmää oman vaatekaapin antimilla. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti