perjantai 1. helmikuuta 2013

Spring 2013 Couture

Intouduin kokoomaan kollaaseja tän vuoden couture -mallistoista. Hypin riemusta kun löysin uuteen kännykkään vähän aika sitten kuvanmuokkausohjelman, jolla pysty tekemään kollaaseja : DD (aina oppii uutta), ja nyt vihdoin pääsin sellasia toteuttamaan. Mutta tässä näitä mun kollaasiharjotelmia haute couturen muodossa. ; ))


Kaikki tekstit näissä on vähintäänkin erisävyä ja pomppii ties missä, mutta mun mielestä tolla teksillä ei oo tossa juurikaan merkitystä noiden vaatteiden rinnalla. Rakastuin heti tohon Jean Paul Gaultierin mallistoon, jonka koko kauneuden yritin tiivistää kolmeen kuvaan. Mutta oikeesti, toi on vaan jotain niin hienoa, että ehdottomasti suosittelen kattomaan sen kokonaan Voguen sivuilta! ; ))
Mallistossa oli vaikutteita Intiasta, ja se todella näky ja lisäs mielenkiintoa. Erityisesti ihastuin noihin oikeella oleviin värikkäisiin housuihin, sekä sen ympärillä olevaan kokonaisuuteen. 


Versace oli kultaa, pinkkiä ja keltasta, just sellasta, että kun näki yhenkin asun kokoelmasta, ties, että sen yllä pitäis leijuu sana Versace. (Just jotain tollasta mä aattelin ku tota kollaasia kokosin. : D) Oikeella ylärivissä oleva mekko on aivan upee, noi olkakoristukset tuo sellasen soturimaisen fiiliksen. Tykkäsin myös paljon tosta kultasesta kokonaisuudesta, sitä vaan ei voi olla huomaamatta. 


Armani Prive ei sanonu mulle mitään aikasemmin, mutta nähtyäni ton malliston, se vakuutti mut täysin. Upeita vaatteita, joihin on lisätty särmää printeillä ja geometrisilläkuvioilla ja -leikkauksilla. Musta-kulta yhdistelmä toimii aina, ja mekot vangitsi mun katseen noilla raidoillaan. Ton kokopunasen mekon materiaali oli aivan upee, vaikkei näin pikku kuvasta sitä kunnolla nääkään.


Mallistossa oli aivan upeita, pitkähelmaisia ja massiivisia, sekä vähän sirompia mekkoja. Rauhallista värimaailmaa oli maustettu ripauksella keltasta, ja muuten yksityiskohdista huolehti mekkojen kuviot ja leikkaukset. Tykkäsin hirmusesti tästäkin mallistosta, jonka lemppariasu oli varmaan toi ylimmän rivin vasen mekko, mutta tää ei ehkä yltäny ihan sinne mun suosikiks. Silti aivan upea mallisto. ; ))


Tietenkään Chanelia ei voinu jättää välistä. Goottihenkiset meikit, mustaa ja valkosta, höyheniä rock -asenteella, ja söpöjä mekkoja. Jotenki toi badass asenne tasapainotti noita herkkiä ja röyhelöisiä asuja, mikä loi mielenkiintosen kokonaisuuden. : DD Rakastuin ehdottomasti tohon ylimmän rivin keskimmäiseen herkkään, vaaleenpunaseen mekkoon ja mustiin legginseihin. Vieläki kun katon sitä sydän oikeen hypähtää ilosta. ♥ Kokoelmassa ei ollu yhtäkään asuu, josta en ois pitäny, aivan täydellinen. ♥


Taas joku uusi suunnittelija, jonka asut vakuutti mut välittömästi kun näin malliston. Bouchra Jarrarin nimi ehkä tuotti mulle vaikeuksia kun yritin sen tohon kollaasiin kirjottaa, mutta etenkään toi musta mekko ei jättäny mua arvelujen varaan siitä tykätäkö vai ollako tykkäämättä. Asennetta huokuva, liehuvahelmainen mekko, jonka yläosan leikkaukset kiinnittää huomion on vaan niin upee että. Samoin noi kaks ruskeeta takkia oli aivan ihania, ton vasemmanpuoleisen yksityiskohdat kiinnitti heti huomion. 
Raitaneule yhdistettynä valkosiin housuihin oli taas kokonaisuus, joka sekä henki käytännöllisyyttä, että tyylikkyyttä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti