maanantai 11. helmikuuta 2013

Little Black Dress

Mustamekko on ajaton, tyylikäs ja varma valinta niin arkeen kuin juhlaankin. Poimin muutamia mekkoja tähän inspiraatioks. ; ))


Polished

 

Embellished

 
 

Sequins

 
 

Body-Con

 

Lace
 
 

Leather

 
 

Hain myös hieman inspiraatiota pikkumustan pukemisesta Pinterestistä ja innostuin kokoomaan muutaman kollaasin. 

Tarkkuus ei välttämättä oo näissä kuvissa ihan paras, vaikka kuinka yritin tahdon voimalla saada noista hyviä. : D Rakastan tota vasemmalla puolella olevaa mustaa mekkoa yhdistettynä valkosiin helmiin, hansikkaisiin, remmikorkkareihin ja punasiin huuliin. Se on vaan niin jotain eleganttia. ♥


Audrey Hepburn ja pikkumusta on kaks asiaa, jotka vaan kuuluu yhteen. Historia ja pikkumusta on kans jotain sellasta, joka herättää mun päässä sanan Chanel. : D


Toi vasemman puoleinen kuva oli vaan niin hienostunu (alleviivattuna) tyyliltään, että sydän hypähti. Oikeesti, ton upeemmin ei kai voi pukee pikkumustaa: pitkävartiset, mustat hansikkaat, tyylikäs, kuohkea kampaus, aurinkolasit ja aivan taivaallinen laukku. ♥ Mulle toi ainakin on jotain täydellistä.
Oikeen puoleisessa kuvassa tykkäsin tosta kaulakorusta, se on upee yksityiskohta yksinkertaseen mekkoon, ja tässäkin toi kampaus on paras valinta kokonaisuuteen. ; ))

Koska mulle iski hirvee himo yhdistää pikkumusta ja Chanel keskenään, tein muutaman asukollaasin. 

Little Black Dress & White Blazer


Halusin pitää nää asut aika yksinkertasena, jotta ne näyttäis vielä tyylikkäiltä, ja yhdistin muutaman pikkumustan perusväristen bleiserin, laukun ja kenkien kanssa. Tässä paritin ton glitterisen yläosan valkosen kanssa, mikä tuo puhtaaseen väriin vähän särmää. ; ))

Little Black Dress with Balmain


Täytyy myöntää et ite en oo tätä suunnitellu, vaan idean nappasin yhestä blogista, joka taas oli bongannu asun jostain. Mutta toi Balmainin aivan täydellinen raita bleiseri oli yhdistetty tiukkaan pikkumustaan ja musta se oli jotain niin upeeta että se jäi mieleen ja halusin nyt siitä vielä tollasenkin asun koota. ; ))

Little Black Dress with Beige Chanel & Burgundy Heels


Jos musta Chanel on ykkönen, niin beige Chanel tulee vahvana kakkosena. : D Tää asu on nyt tällane väriläntti muiden mustien kokonaisuuksien keskellä, ja en nyt tiiä miten toi bungundy sopii beigeen, mutta ihan kivalta se tässä näyttää. : ))

Girly Little Black Dress

Black Blazer Little Black Dress
Chanel Beige Quilted Lambskin Leather Large 2.55 Double Flap Bag Simple black heels

Maailman sekalaisin kasa kuvia joita mä kutsun vielä kollaasiksi. -.- Vaikka hypinki tasajalkaa innosta mun kännykän kollaasiappsin ansiosta, niin jossain näemmä senkin rajat kulkee. En millään saanu mahdutettuu tota ihanaa rusettimekkoo mihinkään koko sovelluksen raameista ja tää on sitten lopputulos. 
Anyway, söpö rusettimekko kaipas kaiken sen mustuuden rinnalle jotain hieman tyttömäistä, ja jälleen beige Chanel yhdessä asukokonaisuudessa. ; ))

Pikkumustan voi varmasti yhdistää vaikka mihin, mutta tässä nyt nää mun tän hetkiset ideat mekosta. ; ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti