lauantai 2. helmikuuta 2013

Military Love

Mietin tänään, voiko joku aivoissa piilevä intuitio ohjata ihmistä ostamaan juuri ne oikeat kengät, juuri oikean laukun ja juuri sen täydellisen jakun, joka saa hymyilemään kun riemuidiootti? Jotain sisäistä ääntä mä tänään ainakin seurasin, kun seikkailin kaupoilla ja tarkotuksena oli vaan ostaa se Ginan ihana military -henkinen jakku. Ja koska siitä ei ollu kokoa tummansinisenä, jota ekaks olin aatellu, tyydyin armeijanvihreeseen - joka loppujen lopuks oli aivan täydellinen valinta. No, pieni sisäinen ääneni johdatteli mut kenkä- ja laukkuhyllyjen ohi valiten just ne must have jutut, ja kotona kun puin kokonaisuuden ylle, en voinu ku hymyillä. : DD

Ja tää saattaa kuullostaa itsekkäältä, mutta kun oikeesti onnistuu joskus harvoin sen kerran kokoomaan yhdessä kertaa täydellisen asun, jossa vois asuu viikon, niin pakko sitä on jonnekki hehkuttaa. Innostuin asiasta niin, että kokosin täysin samaisen jakun ympärille yhden sellaisen kokonaisuuden, joka on suunnilleen kun omani, ja toisen hieman erilaisen. ; ))

Army Green

http://media.ginatricot.com/images/product/61403629001_tn.jpg Chanel 2.55
 - LEVI STRAUSS / DEMI CURVE SKINNY 057030005 - NELLY.COM http://images.bubbleroom.se/data/product//thumb-600/have2have-skoletter-ashley3-svart-69378-dc1c7.jpg
TOM BINNS Delon 24-carat gold-plated bracelet (Gold

Mustat farkut ja nilkkurit, sekä yksinkertanen rannekoru riittää loistavasti ton jakun kanssa. Chanel 2.55 ois upee, mutta sen voi helposti korvata jollain muulla, hieman samantyylisellä (ja halvemmalla : DD) laukulla. ; ))

Dark Blue

http://media.ginatricot.com/images/product/61403900001_tn.jpg Alexa Mulberry Bag
 - LEVI STRAUSS / DEMI CURVE SKINNY 057030005 - NELLY.COM Kozaki LLP18Z Black Suede w DeeZee.pl
TOM BINNS Delon 24-carat gold-plated bracelet (Gold

Toinen visioni tosta asusta oli samoilla housuilla ja samalla rannekorulla, mutta pitkävartisilla saappailla ja ihanalla Mulberryn Alexalla, joka kulkis kätevästi käsivarrella. : ))

Löysin myös vähän inspiraatioo Pinterestistä. 

Great editorial.

Not sure how well this piece would hold up in a battle, but this winter white military jacket with exaggerated shoulders could possibly win a few runway wars!

Military Fashion In Vogue March 2010

military mamma

#military #fashion on a budget #trend #street #style

Military Fashion In Vogue March 2010 | MillionLooks.com

Mango Military Fashion Shoot


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti