torstai 20. kesäkuuta 2013

Gorgeous dresses from resort 2014

Aikasemmin tein muutamia kollaaseja resort 2014 -mallistoista, mutta kokosin nyt viisi aivan erillistä kollaasia pelkästään mallistojen upeista maxi mittaisista mekoista. Inspiraatio lähti tällä kertaa Valentinon mekoista, jotka on sanalla sanoen upeita. : )

Valentinon mekot oli aivan täydellisiä, upeita ja ihania, ja erityisesti toi keskimmäinen pitsimekko veti sanattomaksi. : D Rakastan tota siroa yläosaa ja upeeta helmaosaa joka laskeutuu täydellisesti. <3

Donna Karan mekoissa tykkäsin noista liehuvista helmoista, sekä ton keskimmäisen mekon vähän hiekansävysestä, kultasesta kimalluksesta. Mekot liikkuu upeesti ja tykkäsin myös tosta yksiolkaimisesta yläosasta, joka vähän tasapainottaa tota pitkää helmaa.

Michael Korsin leopardikuvioinen, hennon kaapumainen mekko kaikkine oversize hihoineen on aivan upea. Mustavalkonen mekko on sopivassa suhteessa peittävä, mutta jättää hieman keskivartalon paljaaksi, mikä taas tuo kontrastia ylä- ja alaosan välille värin lisäksi. Viimenen mekko muodostuu kauniisti yhtenäiseksi hopeisista pilkuista. 

Tykkäsin Jason Wun keltasen mekon leikkauksista, ja siitä, miten ne jättää takaosan hieman avonaiseksi. Musta mekko taas on luotu upeesti näyttämään siltä, kun palmun lehvien kimmeltävät varjot osuisi kankaaseen ja harsomaiseen yläosaan. Valkosessa mekossa eniten ihastutti taidokas yläosa. : )

Alberta Ferretin mekoissa merellisen turkoosit sävyt ihastutti. Leikkaukset ja laskokset oli upeita ja vasemman puoleinen harmaa mekko sopii täydellisesti kokoelmaan turkoosien mekkojen joukkoon. Harmaan mekon koristukset myös luovat kauniin sensuellin kokonaisuuden. 

Kuvat: Vogue.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti