torstai 13. kesäkuuta 2013

Resort 2014

Aikasemmin kirjotin Chanelin Resort 2014 mallistosta, ja nyt jatkan samaa aihetta kuuden muun eri suunnittelijan luomuksilla. ; )


Marc by Marc Jacobs

Tykkäsin näistä Resort 2014 -kuvista, koska ne eivät olleet niitä perinteisiä catwalk kuvia. Marc by Marc Jacobsin kokoelmasta yksi suosikkini oli ehdottomasti toi vasemmassa reunassa oleva kokonaisuus. <3


Versace

Versacen kokoelma oli täynnä täynnä värejä ja niiden mielenkiintoisia yhdistelmiä, mutta mukaan mahtui myös muutama hienostuneempi tumman sävyinen jakkupuku. 


Diane von Furstenberg

Myös Diane von Furstenbergin kokoelmasta löytyi väriä ja erilaisten muotojen ja kuvioiden yhdistelmiä, erityisesti vihreän ja sinisen yhdistelmä miellytti omaa silmää. Suosikkeihin pääs tietysti myös upea käärmeennahkatakki. 


DKNY

DKNY:n kokoelma hohteli metallinsävyjä ripauksella sinistä, keltaista ja liilaa. Kokomusta toimi upeasti vaaleanvivahteisilla sävyillä. Upeat maxihameet ja mustat nilkkurit ihastuttivat eniten. <3


Givenchy

Givenchyn kokonaisuuksista eniten ihastutti tuo vasemmanpuoleinen asu, sekä valkoiset pitsikuvoiset housut yhdistettynö samansävyiseen, istuvaan jakkuun ja kenkiin.


Lanvin

Lanvinilta löytyi paljon kauniita mekkoja ja yksityiskohtia, mutta mielenkiintoisin yhdistelmä oli upea yksiolkaiminen mekko yhdistettynä metallinhohtoisiin lenkkareihin. ; ))


Kuvat: Vogue.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti