lauantai 22. kesäkuuta 2013

The Carrie Diaries


Onko tarpeeksi hyvä syy seurata sarjaa inspiroituakseen henkilöhahmojen tiuhaan vaihtuvista asukokonaisuuksista? Ensin oli Valehtelevat viettelijät, nyt Carrien päiväkirjat, jotka on saanu mut himoitsemaan harmaata jakkua ja permanenttia. ; ) Keräsin vähän asuinspiraatiota ohjelmasta parin kollaasin muotoon.

Mekko muhkealla helmaosalla, lyhyt vyötärölle yltävä takki ja korot. Perfeckt. <3 Tuntuu, että näissä asuissa on hirveesti kaikkee: materiaaleja, värejä, yksityiskohtia, vaikka mitä. Mutta kun linjat on selkeet ja värimaailma suunnilleen sama, saa kokonaisuuden toimimaan.

Seuraava asia, jonka Carrien päiväkirjat vois opettaa pukeutumisesta, on se, kuinka pukeutua tyylikkäästi työpaikalle näyttämättä silti liian tätimäiseltä. : DD Oikeesti, sukkikset, avokkaat ja tyylikäs jakku/takki ja vähän värejä luomaan kokonaisuuteen nuorekkuutta, tadaa, aina ei tartte tukeutua siihen kokomustaan. ; ))

Rakastan noita ruskeita saappaita!! Samoin tota vaaleenpunasta takkia leopardihuivin kanssa. Tossa kokonaisuudessa noi vaaleenpunaset pallurasukkikset saa hyvin toimimaan matalien korkojen kanssa ujuttamalla ne samaan värimaailmaan. Samalla noi korot tuo vähän syvyyttä vaaleenpunaseen kokonaisuuteen.

Vikaan keräsin hieman epäonnistuneen sekalaisen seurakunnan, mut musta myös Donnan tyyli sarjassa on kiva, vaikkei sitä paljoa nähdäkkään. : ) Samoin Maggien (Maggs?? joku tommone : DD) tyyli on ihana. <3
Oikeen puoleinen asu on muistaakseni ekasta jaksosta (niitähän on nyt tullut huimat kolme.. : DD) ja jos oisin menossa toimistolle töihin, laittaisin varmaan samanlaisen asun päälle. : ))

Sarjan asut on upeita ja inspiroivia, mutta kyllä se juonikin kokonaisuudessaan toimii. : ) Ja mikä voikaan olla parempi paikka eläytyä nuoren tytön elämään, kuin New York. Jatkoa siis odotellessa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti