maanantai 10. kesäkuuta 2013

Never too much Clutches

Laukkuja ei ehkä mahdu aivan loputtomasti omaan vaatehuoneeseen, mutta clutcheja ei voi koskaan olla liikaa. <3 Kokosin muutaman asukokonaisuuden parin erinlaisen clutchin ympärille, inspiraationlähteenäni The Zoe Report. ; ))


Bright Color

Tän asun kokosin eräästä kokonaisuudesta, jonka näin yks päivä kaupungilla ja johon ihastuin välittömästi. : )) Hieman asusteita ja voilá! - täydellinen asu kesäpäivään. : DD 


Printed 

Kaunis printtikuvioinen clutch toimii loistavasti jumpsuitin ja korkojen kanssa. Statementkoru lisää asun näyttävyyttä ja tuo mustan ja nuden neutraaleille sävyille laukun kanssa lisähohtoa. 


Plexiglass

Läpikuultava clutch ja pastellin sävyinen mekko luovat yhdessä nätin yhdistelmän. Sirot metallinhohtoiset sandaalit sopivat lasisen herkkään laukkuun ja statementia asuun tuo sormus. Lisäsin vielä kukkarannekorun kokonaisuuteen, joka sekin henkii keijumaista siroutta. : ))


Crystal

Tää kokonaisuus on oma suosikki, sillä näyttävän keltainen ja timanttinen laukku toimii loistavasti vaaleiden farkkujen ja kevyen mustan topin kanssa. Korolliset kolmiväriset sandaalit luovat oman neutraalin väriloiston alaosaan ja aurinkolasit tuovat kokonaisuuteen asennetta. Kolmion muotoisen korvakorut tuo yksityiskohtaisuutta asuun ja hopean hohtoinen metalliketju toimii hyvin loppusilauksena. : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti