torstai 13. joulukuuta 2012

Joulukalenteri - 13.luukku

Outfit Inspiration: Jessica Alba, vois hyvinki olla tän luukun otsikko. : DD Jessica Alba on tyylikäs pukeutuja kaikessa yksinkertaisuudessaan, mutta Jessicalta ainakin voi helposti napata vinkkejä perusarkipukeutumiseen. : )) Löysin Poshin sivuilta kaks kivaa ja yksinkertasta asua Jessica Albalta ja vaikka ne onkin ehkä enemmän syksyasuja, saa niistä silti varmasti talveen sopiviakin lämpimällä takilla. : ))


Tää eka asu oli uudempi ja musta aivan ihana. Perusfarkut + valkonen paita yhdistettyinä ihaniin ruskeisiin saappaisiin, joita on tänä syksynä näkyny aika paljonki, sekä aivan ihanaan mustaan laukkuun, josta hieman lähempää kuvaa alla. 

Have a closer look at her adorable bag!

Aivan täydellinen laukku! ♥ 

Jessica Alba opted for a family day in the mall this Sunday!


Toisessa asussa on karvaliivin pariks laitettu lämmin pitkähihanen, boyfriend farkut ja söpöt nilkkurit. Värit on  maanläheiset ja sopii tosi hyvin syksyyn ja miksei talveenki. Nilkkurien punaset kengännauhat on ihana yksityiskohta ja piristää asua kivasti. : )) Jos ei tollasta liiviä vielä omista niin suosittelen ehdottomasti, ihanan lämmin ja paksun talvitakin alla menee hyvin ulkona, sisätiloissa ilman takkia tietysti vähän mukavampi. ^^ Ite oon ostanu Vilasta valkosen liivin ja tollasia vähän sulannäkösestä materiaalista olevia löytyy kai ihan H&M:ltäki. : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti