keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulukalenteri - 17.luukku

Tuntuu, että tää joulukuu on menny hirmu nopee kun jo nyt on 17. päivä... Joulukalenterin aiheet on lähinnä koskenu vaan lahjainspiraatiota, vaikka muutama reseptikin on ollu, joten jos yrittäisin vaikka aatoks keksii jotain vähän erilaista. : DD Oon jo suunnitellu vähän vuoden loppuun sellasta "kokovaa" postausta tästä vuodesta ja inspiraatioo on ollu myös ens vuodesta kertovaan postaukseen. Mutta, nyt jatketaan vielä sillä lahjainspiraatiolla, tällä kertaa löysin Ellen sivuilta ihania (ja kalliita) ranne- ja kaulakoruja. Bongaan nää mun lahjainspikset esim. just Glamourin, Ellen ja Voguen uutiskirjeistä, jotka on pullollaan kaikenlaisia kollaaseja jouluostoksia varten ja laitan tänne yleensä ne mun suosikit. ; )) Mut tässä ne korut. : ))

eddie borgo new york charm bracelet 
 

Kaks ylintä rannekorua on aivan ihania kaikkine riipuksineen, mutta tykkään myös kahesta alimmaisesta, vaikka ne yksinkertaisia ja vaatimattomia onki. : ))

 
 

Norsukorut on aina söpöjä. ♥ Pieni hevosenkenkä kaulakoru on myös ihana lahjaidea ystävälle ja itseään voi hemmotella kaulakorulla, joka sopii jokaisen arkiasun kanssa. ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti