lauantai 8. joulukuuta 2012

Kevään hiustrendit

Harper´s Bazaarin sivuilla oli koottu kevään 2013 hiustrendejä. Keväällä nähdään nutturoita, lettejä, rock´n´ roll henkisiä kampauksia, ja yksinkertaisia ponnareita. Mitään monimutkaista siis ei ensi kevään lookeissa ole, mutta upeita ne silti ovat. ; )) Alla kuvia hiustrendeistä.

Nuttura


Ihastuin tähän upeeseen lookkiin heti kun sen näin. : DD Voiko olla täydellisempää kampausta tolle hattu-huivi yhdistelmälle kun toi ihana alanuttura? Tuskin. ; )


Givenchyn tiukka alanuttura sopii hyvin korostamaan tota kaulakorua.




Letti


Tää on aivan täydellinen kampaus platinablondille. : DD Vaivaton kampaus, mutta silti toimiva. ; ))

 

Jason Wun lettikampaus.


Tämmösen leltin voisin mäkin kuvitella väsääväni. : DD Tykkäään tosta miten se on laitettu tolleen vähän löysästi ylhäältä ja jätetty alhaalta reilusti hiuksia letittämättä. Upee ja helppo kampaus. : ))


Vähän monimutkikkaampi The Rown lettikampaus.


Marchesan ponnarikampaus, jossa päälaella riisteilee pikkulettejä. Omaan ponnarikampaukseenkin voi lisätä yksityiskohtasuutta muutamalla letillä helposti.

Ponnari


Rakastuin tähän lookkiin! Aivan upee rento ponnari, punaset huulet ja laskeutuva yläosa. Tässä taas yks helppo pukeutumisinspis sellasille päiville, kun tuntuu, että kaikki on jo käytetty; hiukset vaan alaponnarille ja joku söpö takki päälle ja that´s it. Aivan täydellistä. ♥





Tää oli kans sellanen, mistä tykkäsin tosi paljon. Etron ponnariin on lisätty särmää pitkällä hiusnauhalla, joka on samalla myös tyylikäs.

Wet look


Wet look on taas palannut. : DD Helpoin tapa toteuttaa wet look on varmaan laittaa etuhiukset kuvan mukaan taaksepäin. Tummat silmät korostaa kasvoja, mutta huulet kannattaa pitää vaaleampina. ; ))


Ihana! ♥ Tässä taas on korostettu kulmia ja huulia silmien sijaan. Musta toi huulipunanväri toimii täydellisesti tummien hiusten kanssa. : ))


Edestä märän näkiset hiukset ja takana hulmahtelevat kiharat on Rag & Bonen lookki.



Musta tässä tää kampaus ei ehkä ollu se, joka mun huomion herätti, mut toi korvis on upee. : DD



Tää nutturakampaus oli musta ihanin. ♥ Jotenki tässä toimii vaan kaikki; hiusten väri, kasvojen väri, joka korostuu entisestään noiden hiusten ja vaaleen huulipunan avulla, ja sit noi ihanat utuset alarajaukset, jotka tuo ruskeet silmät upeesti esille. (Sana upeesti on taas toistettu tän päivän aikana miljoona kertaa. Hienoo.)


Rock n´Roll



Vaikken tästä tyylistä niin hirmusesti tykänny, niin sopii aivan loistavasti tollasille kulmikkaille kasvoille. : )) Ruskeet hiukset neutralisoi ihanasti noita suuria silmiä, jotka on rajattu vielä korostavasti. : ))



Tää on ihana! ♥ Oon aina unelmoinu blondista rokkitukasta tumman smoothie-eye silmämeikin kanssa. : D Oikeesti, mun mielikuvitustarinoissa kaikki päähenkilöt ja parhaat tyypit on just tollasii. : DD



Jotenki ihanan neutraali ja sopis loistavasti arkena esimerkiks just kouluun ja töihin. Tää kampaus on siisti ja tyylikäs, mut antaa asun loistaa. 



Tässä tykkäsin eniten tosta jakauksesta. Hiukset näyttää sen ansiosta kuohkeilta + myös toi liukuvärjäys on kiva. : ))


Hiuskoristeita



Tää on jotenki hassu. : D



Oi, tää on niin täydellisen ihana että! ♥ Teen täällä kuolemaa mut oikeesti toi keltanen panta noiden turkoosioranssien rajausten kanssa yhdistettynä vaaleisiin huuliin ja valkoseen vaatteeseen on vaan jotain niin täydellistä... Ihana. ♥



Pikkusen massiivine hiuskoriste. : ))



Mulla oli jo aikasemmin Alexander McQueenin näytöksestä kuvia täällä, ja tää on mitä luultavimmin just siitä kyseisestä näytöksestä. (Vai oliko muilla tollasia härveleitä päässä?) Musta sen koko näytöksen vaatteet ja kokonaisuudet oli tosi upeita, eikä tää niistä kauheesti huonommaks jää. : ))




Hiuspantoja... Tulee 60 -luku mieleen. ^^




Tästäki näytöksestä muistaakseni laitoin blogiin jotain. Aivan ihana toi rusettisysteemi, sopii täydellisesti ruskeiden, kuohkeiden hiusten ja tummien ripsien kanssa. 

Updos



Tää on musta tosi upee ja myös tosi hyvä hiusidea; helppo ja vaivaton tehä, eikä vaadi ihan hirmusesti aikaa, mutta samalla tyylikäs, eikä vaadi kaveriks muuta ku nudet huulet ja isot aurinkolasit. : ))






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti