sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Next Year 2013

Vuosi lähenee loppuaan ja musta alkaa tuntua, että oon aika täynnä näitä postauksia, jotka sisältää vaan erilaisia listoja asioista. : DD Mutta, aattelin, että jos nyt mahduttaisin ens vuoden asiat vaikkapa yhteen postaukseen. : )) Jos toi tän vuoden kokoomispostaus olikin vähän masentavaa koottavaa, niin tää postaus saa mut lähinnä innostuu uudesta vuodesta. Sen lisäks, että mulla on miljoona eri ideaa ens vuoden postauksiks, oon innoissani tulevista leffoista ja kirjoista, joita ens vuonna ilmestyy ja josta kerron hieman tässä postauksessa. : )) Mutta alotetaan tän blogin tulevaisuudesta eka. ^^

14099930_oimjz_large

Next Year in Blog

En muista oliko se viime vuonna vai jo aikasemmin, mutta lupasin pyhästi ittelleni, että laitan enemmän omia kuvia blogiin. Viime keväänä talon ainoo kamera meni rikki ja kännykässä oli suunnilleen 2 megapixelin kamera, joten jätin suosiolla ne kuvailut sikseen. Vähän aikaa sitten sain uuden kännykän, jossa ihan oikeesti on laadukas kamera, ja otettuani sillä muutamia kuvia päivänvalossa totesin, että voisinpa joskus kuvata jotain tännekin. Aattelin lähinnä jotain luontokuvia ja tällästä, tyyliin postaukseen aiheesta inspiraatio tai jotain sen suuntasta. : D Mut saa taas nähä näiden mun lupausten kanssa. ; ))

Tumblr_m3epncvtfk1r5emfxo1_500_large

Ens vuonna postaukset luultavasti pysyy samassa aihepiirissä kun nyt tän syksyn aikana (ellei jotain dramaattista tapahdu). Erinäisiä postauksia en oo suunnitellu lainkaan (aina pitää improvisoida), mutta muutaman postausarja aihe idean oon saanu. : DD
Aattelin kirjottaa postaussarjan muotisuunnittelijoista, malleista ja erimaiden ja kulttuurien muodista. Ja joo, tota erimaiden muoti -juttua yritin alotella jo tänä vuonna, mutta nyt oon valmistautunu ja aion alottaa ja viedä koko sarjan kunnialla loppuun. : ))
Muuten blogissa nähdään taas poimintoja Glamourin ja Voguen sivuilta, asuinspiraatiota, muotisuunnittelijoiden uusimpia mallistoja, hius- ja meikkipostauksia, ja toisinaan soittolistaa ja sisustusjuttuja.
Tammikuussa julkasen muutaman luonnoksiin jääneen postauksen, jotka on sinne jääny tän vuoden lopulta, mutta sen jälkeen tulee aivan tuoreita kirjotuksia. : ))

398648_481605208548000_1992620216_n_large

Kirjat

Tänä vuonna löysin niin monta trilogiaa, että aloin jo miettimään löytyykö kirjastosta enää mitään muuta kun trilogioita. Mutta olkoonki että niitä tuntu olevan miljoona, tosi monet niistä oli aivan mahtavia. Luin monista vain ykkösosan, joistakin harvoista jo ilmestyneen kakkososan, ja siksipä kun kattelin ens keväänä ilmestyviä uusia kirjoja, hypin riemusta kun monesta hyvästä trilogiasta ilmestyy uusi osa. Tässäpä niitä. ; ))

13 salaisuutta



Michelle Harrisonin kirjottamasta Keijutrilogiasta on aikasemmin ilmestyny kirjat 13 lahjaa ja 13 kirousta ja huhtikuun puolessa välissä ilmestyy trilogian vika osa, 13 salaisuutta, josta ei ilmeisesti ollu vielä suomenkielistä kantta. Molemmat kaks osaa, jotka oon lukenu sarjasta, on ollu todella hyviä. Kirjat on ollu jännittäviä, täynnä vaarallisia tilanteita ja yllättäviä juonenkäänteitä. Kakkososa syvens tarinaa entisestään, joten odotan jännityksellä ton kolmososan ilmestymistä.

Ylismaan Gregor



Nälkäpeli -sarjan kirjottaja Suzanne Collinsilta ilmestyy huhtikuun lopulla ensimmäinen kirja, Ylismaan Gregor, viisiosaisesta sarjasta Alismaan tarinat. Lueskelin ton tarinan kuvausta, eikä vaikuttanu kauheen ihmeelliseltä (ensin joku joutuu jonnekin taikamaahan ja sitten taistellaan), mutta tää on Suzanne Collinsin esikoisteos ja saanu suosiota Yhdysvalloissa, joten luultavasti ton luen. Nälkäpelit ehkä kuitenkin kertoo jotain Collinsin kirjoitustaidoista. ; ))

Perillä



Ally Condien kirjoittama Tarkoitettu -sarjan aihe, tulevaisuus, ei ehkä oo ihan niitä poikkeavimpia aiheita nykykirjallisuudessa, mutta ton sarjan kerronta on omalla tavallaan aika runollista ja tunteikasta, ja sen takia se erottuukin edukseen muista scifi kirjoista. Tässäkin sarjassa kaks ekaa kirjaa oon lukenu ja nyt se ratkasun hetki on käsillä toukokuun alussa. ; ))

Halki ikiyön



Huomasin tän kirjan oikeestaan vasta kootessani tätä listaa, mutta Veronica Rossin kirjoittama sarja (en tiiä onks tää trilogia vai mikä) Under the Never Sky on myös scifi kirja, jonka toinen osa, Halki ikiyön, ilmestyy toukokuussa. Tän sarjan ekaosa oli musta ihan kiva, ehkei ihan mun suosikki, mutta kyllä mä ton toisen osan luultavasti luen. : D Jälleen ei ollu suomenkielistä kantta saatavilla, mutta suunnilleen se tolta kai näyttää suomenkielisenäkin. ; ))

Uhanalainen



Hypin riemusta kun huomasin, että tää ilmestyy ens kesäkuussa. : D Elina Rouhiaisen Susiraja sarjan toinen osa siis. Luin ton ekan osan joskus kesällä jo varmaan ja siitä asti oon venannu tota tokaa osaa. Toi on vaan yksinkertasesti ihan paras kirja, niin ku jo jossain aiemmassa postauksessa hehkutin. : )) Suosittelen lämpimästi. ♥

Piraijakuiskaaja



Lisää riemunkiljahduksia, kun Annukka Salaman Faunoidit sarjasta ilmestyy toka osa heinäkuussa. Ekassa osassa tykkäsin siitä, että kerronta oli aitoa ja rentoa, henkilöiden keskustelut vaikutti kenen tahansa tavallisen kaveriporukan keskusteluilta, eikä turhaa melodramaattisuutta ollu. Tosi hyvä kirja, tätäkin voin suositella. ; ))

Elokuvat

Hirveesti en mitään leffoja löytäny, mutta kokosin jotain sellasia, jotka vois ehkä mennä kattoo sit ens vuonna. ; ))

After Earth



Genre: seikkailu, scifi
Starring: Will Smith, Jaden Smith

Vaikka mua ei yleensä kauheesti kiinnostakaan tällaset hirmu dramaattiset scifileffat, joissa kuolema hengittää niskaan joka hetki, niin musta tää vaikutti ihan katottavalta. Katoin ton trailerin, ja sain siitä sen verran selkoo et kyseessä on joku et Maapallolla on kai vaan noi kaks tyyppiä, noi näyttelijät, ja ne yrittää selvitä hengissä kaiken maailman vaaroista tuolla. Ehkä perimmäinen syy kuitenki sille et voisin kattoo ton on se, että tossa näyttelee joku josta oon joskus kuullu. : DD

Hunger Games 2 - Catching Fire



Nälkäpelitrilogian toisen osan haluun ehdottomasti nähä ens vuonna, koska mulle on jääny hieman epäselväks, mitä tossa tokassa ja kolmannessa osassa tapahtuu. : DD

Hobbit 2 - There and Back Again



Myös Hobittitrilogiasta tulee toinen osa. En oo vielä nähny ensimmäistäkää, mutta ton tokan osan ilmestymiseen on vielä sen verran aikaa, että jos mä ehtisin sen ekan leffan käydä ennen sitä kattomassa. : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti