maanantai 12. elokuuta 2013

Fall Fashion 2013 pt.2 - Flower Blossom

Värikkäitä printtejä ei tarvitse hylätä vaatekaapin perukoille syksylläkään, sillä kauden trendeihin kuuluu nyt kukat. Tälläisiltä ne näyttivät catwalkilla. ; )


Ihastuin tohon Erdemin kukikkaaseen kokonaisuuteen, missä noi keltaset väripilkut luo kivaa kontrastia tummaa pohjaa vasten. Tykkäsin myös paljon tosta Vera Wangin asusta ja sen kultasista kukista. : )


Näistä kolmesta Giambattista Valli on ehdoton suosikki, mua kiehtoo enemmän tollanen selkeä kuvio rauhallista pohjaa vasten, kun taas sekava kukkakimppu värikkäänä versiona ei oikein nappaa. : D Siks ehkä toi Rodarten kokonaisuus on liian absurdi mun makuun.


Christopher Kane ei tyytynyt pelkkään printtiin, vaan teki kukkamekkoonsa kolmiulotteisuutta. Musta näistä kolmesta taas Dries Van Noten on onnistunut parhaiten, Lanvin tulee hyvänä kakkosena. ^^


Tykkään Matthew Williamsonin mekosta, koska siinä yhdistyy kauden trendiprintti, sekä raikkaita värejä, mutta se ei ole liian yliampuva. Hienostuneen kokonaisuuden viimeistelee rauhallisen sävyiset kengät ja neule.
Ja vaikka mä en oo hirveen innostunu liian näyttävistä printeistä, Valentinon kokonaisuus kiehtoo. Valkoset hihansuut ja kaulus tuo kivaa puhdasta kontrastia, ja tykkään erityisesti punasista kengistä ja laukusta. Kampaus on kuin piste iin päälle ja kruunaa kokonaisuuden. <3 
Roberto Cavallin kokonaisuus on myös ihana, ruusukuvio sopii loistavasti mustaan läpinäkyvään kauluspaitaan. : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti