lauantai 24. elokuuta 2013

Outfits from H&M

H&M:n nettisivuilla on sellanen tosi hauska "pukuhuone", missä pystyy sovittamaan myynnissä olevia vaatteita mallille ja vaikkapa yhdistelemään omia asukokonaisuuksia. No, mä sitten innostuin vähän leikkimään sillä ja sain koottua viis eri tyylistä kokonaisuutta yrittäen samalla pitää mielessä tulevan syksyn. : DD Tälläsiä niistä mun tekeleistä tuli. ; )



Inspiroiduin hirveesti noista printtihousuista, ja yhdistin ne tollaseen perustoppiin. Musta syksy on siitä ihanaa aikaa, että samalla pystyy kietoutumaan pitkään trenssiin ja pitämään vielä niitä viime kesän balleriinoja. Vielä pirteät korvikset ja söpö kuviollinen laukku - ja voilá. : )



Syksyn yks must hankintoja on ehdottomasti harmaa collegepaita, tai ainaki ite kaipailisin kovasti sellasta omaan vaatekaappiin. : D Tummanpuhuvan paidan voi helposti yhdistää naiselliseen kynähameeseen, jonka kuviointi tuo yksityiskohtaisuutta asuun. Valkoset tolppakorot antaa asulle puhtaan ilmeen ja liila kirjekuorilaukku tuo hieman väriä kokonaisuuteen. H&M:n koruvalikoima ei hirmusen ihmeellinen ollu, joten valitsin tähän asuun tollasen timanttisen rannekorun. : )



Pirteä mekko tarvitsee kaverikseen vain rauhallisen sävyiset takin ja asusteet. Koruvalikoima ei kauheesti antanu valinnanvaraa, joten lisäsin asuun vielä tollasen värikkään/kultasen pääkallokorun, joka on musta ihana. <3 Toi sama laukku olikin jo tossa ekassa asussa, mutta sitä saa myös mustana. : ) Tykkään ite kans hirveesti noista sandaleteista, kyllä toi perusmustan voittaa ja menee melkein kuitenkin mustasta. : ))



Kuka sanoi, että syyspukeutumisen pitäis olla tummanpuhuvaa? Harmaan syksyisen arkipäivän voi pelastaa punasella jakuilla ja koroilla, sekä ruudullisella kauluspaidalla. Ite ihastuin tohon paitaan täysin, ja koska syksy on kuin luotu kauluspaitoja varten (tai kauluspaidat syksya varten?) niin täytyy kai täydentää hieman omaa vaatekaappia tolla yksilöllä. : D Noita sandaletteja kokeilin muistaakseni joskus mustanakin H&M:llä, mutta ainakin tässä kokonaisuudessa noi punaset näyttää omaan silmään kivemmilta. Mikäköhän siinä muuten on, että tollasia kenkiä yleensä tulee hankittua mustana ja ne kenkävaraston piristykset jää jotenkin pienemmälle huomiolle?


Takki / Toppi / Hame / Laukku / Kengät / Rannekoru / Korvakorut

Kesän midriff kokonaisuus toimii syksylläkin lämpimän villakangastakin kanssa. Musta parhaat kengät kynähameen kanssa on ehdottomasti teräväkärkiset avokkaat ja etenkin noi yksilöt ihastutti mua hopeisella värillään. : ) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti