maanantai 19. elokuuta 2013

Fall Fashion 2013 pt.3 - Wings to fly

Syysmuodissa lennetään linnun siivin, ja etenkin hame/mekkomuodissa tää trendi näkyy vahvana. Kahdesta edellisestä trendistä musta tää näkyy ehkä vähiten ihan niissä "peruskauppojen" valikoimissa, hapsuhelmat on ehkä ennemminkin catwalkin juttu. : ))


Nina Riccin ja Oscar de la Rentan asuissa ihastuin vanhanaikaseen glamouriin, joka niistä huokuu. Musta tää hapsutrendi sopii parhaiten juuri tällaisiin sensuelleihin, 40 -luvun filmitähti -lookkeihin. 


DSuaredin mekko on kokonaisuudessaan aivan täydellinen. <33 Yläosa on paljastava, mutta helmaosa tasapainottaa runsaudellaan. Noi kultaset yksityiskohdat on kans upeet. ; ) Tykkäsin myös tosta Proenza Schoulerin hameesta, joka oli yhdistetty yksinkertasiin väreihin ja materiaaleihin. 


Dries van Noten mekko erottuu värikkyydellään. Yksinkertanen mekko saa kivasti yksityiskohtasuutta noista hapsuista. : )) Guccin lookista tykkään kokonaisuudessaan, samoin Emilio Puccin. Puccin asussa myös toimii loistavasti tummat sävyt yhdistettynä yksinkertasiin linjoihin. ; )

Kuvat: Style.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti