tiistai 1. tammikuuta 2013

Best hairstyles 2012

Must tuntuu et viime aikoina täällä blogissa oon panostanu enemmän hiuspostauksiin ku aikasemmin. Löysin jälleen kerran Glamourin netistä 2012 Amerikan parhaat julkkishiustyylit koottuna, ja aattelin laittaa niitä tänne. : )) Muutenki tää vuosi alkaa olemaan lopuillaan, joten on aika koota asioita hieman yhteen kuluneesta vuodesta, ja miksei sitä vois alottaa vaikka hiuksista? : )) Aattelin muutenki koota vähän tätä blogi vuotta hieman myöhemmin tässä kuussa, joten siitä sitten myöhemmin. ; ))
Mutta, niitä hiuksia. ; ))

Pixie

the best hair in america 2012 pixie

Vuoden paras Pixie -kampaustitteli menee Michelle Williamsille. Aivan ihana leikkaus ja täydellinen väri Michellelle, en voi olla muuta ku samaa mieltä Glamourin kanssa. : ))

Kerrostetut kiharat



Sofia Vergaralla on upeet hiukset, mutta niin on Kim Kardashianillakin. Vaikka Sofia on äänestetty voittajaks, tykkään silti enemmän Kimin tummista kutreista.

Polkkatukka



Ihastuin heti Jennifer Anistonin hiustenväriin. : )) Toi sekotus vaaleempaa ja tummepaa saa hiukset näyttämään jotenki hehkuvilta ja tosi kauniilta. ^^ Cameron Diazin leikkaus on silti palkintonsa ansainnu.

Otsatukka



Kukapa ei tykkäis Zooey Deschanelin söpöstä otsatukasta ja tummista kiharoista? Pitkä otsis korostaa ihanasti kirkkaan sinisiä silmiä, ja pitkistä hiuksista saa helposti taiteiltua myös söpön ponnarikampauksen. : ))

Parhaat sävyt


Tossa yllä vielä koottuna vuoden parhaat värisävyt, joista ite tykkäsin eniten Beyoncen bruneista kutreista ja Emma Stonen mansikkasävytteisestä kampauksesta. ; ))



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti