lauantai 19. tammikuuta 2013

Fashion News: January

Viime aikoina oon lukenu muutamista muotimaailmaan liittyvistä uutisista, jotka on itseäni kiinnostanu sen verran, että ajattelin tännekin niistä hieman kertoa. : ) Uusi vuosi on tuonut tullessaan jos jonkinlaista uutta yhteistyötä ja mallistoa, jonka lopputulosta päästään mielenkiinnolla seuraamaan kuluvan kevään aikana.

Rihannan mallisto Lontoon muotiviikoilla

Rihanna Directs Her First Ad Campaign For Her New Collection with River Island, Spring/Summer 2013!!

Eniten ootan innolla, että pääsen näkemään Rihannan River Islandille suunnitteleman vaatemalliston. Mallisto tulee myyntiin River Islandin myymälöihin ja nettikauppaan 5. maaliskuuta, mutta sitä ennen se esitellään Lontoon muotiviikoilla helmikuussa. Sieltä siis mallistoa tsekkailemaan. ; ))

John Galliano tekee paluun


Kirjotin aikasemmin Dior postauksessa, että muotitalon entinen pääsuunnittelija John Galliano sai potkut pilaamalla maineensa rasistisilla kommenteillaan julkisesti. Nyt Oscar de la Renta on ottanut suunnittelijan väliaikaisesti töihin valmistautuessaan New Yorkin muotiviikoille. 
Saa siis nähdä mitä tällä kertaa tapahtuu ja millaista jälkeä Galliano saa aikaan. 

Adidas kenkiä Raf Simmonsilta


Jälleen jotain Dioriin liittyvää... Nykyinen Diorin pääsuunnittelija Raf Simmons oli yhteistyössä urheiluvaatemerkki Adidaksen kanssa, ja teki viidet sporttiset kengät yhteistyökumppanilleen. Malliston lenkkarit ovat retrohenkisiä, ja niitä pääsee ostamaan heinäkuussa. Kenkiä esiteltiin jo vähän aikaa sitte miesten muotiviikoilla Pariisissa, jossa ne olivat osa Simmonsin syksy-talvi 2013 näytöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti