tiistai 22. tammikuuta 2013

Inspiration: Kate Middleton

Milloin ei Kate Middletonin kokonaisuus säväyttäisi ja tekisi vaikutusta tyylikkyydellään? En oo ite kauheesti seurannut Katen pukeutumista, mutta kun katoin läpi Ellen sivuilla koosteen hänen kokonaisuuksistaan, ei jää epäselväksi, osaako kuninkaallinen pukeutua arvonsa mukaan vai ei. Aivan ihania asuja ja asukokonaisuuksia, ja niitä Ellen sivuilta poimittuna tässä. ; ))

kate middleton



Kokovihreä asu on molemmissa kuvissa yhdistetty klassisiin mustiin avokkaisiin ja toimii molemmissa sävyissä loistavasti. Ylemmässä kuvassa tykkään myös noista hopeisista korvakoruista, jotka tuo tummaan mekkoon hieman säihkettä, ja alemmassa kuvassa yksinkertasesta, ohuesta vyöstä, joka taas luo nappien kanssa yksityisyyskohtaisuutta, mutta ei mene liiallisuuksiin. : )) (Selkeää selitystä jälleen... -.-)





Mustaa ja valkoista... Ylemmässä kuvassa rakastan tota vyötä. ♥



Vaikka tästä asusta sais kaikkine päähineineen mielikuvan sairaanhoitajasta, niin on se sitten ainakin tyylikäs ja värikäs sairaanhoitaja kokonaisuus. ; D Tykkään tässä asussa siitä, miten noi asusteet on valittu yhden mekon värin mukaan. Valkonen myös sopii loistavasti tohon vaaleenturkoosiin. (Tai siniseen, en oo varma kumpi se on.)





Ihanat hatut molemmissa kuvissa. ♥ Tykkäsin etenkin tosta alemmasta kuvasta, vaikka ylemmän kuvan pitsinen mekko onkin aivan ihana hattuine kaikkineen. Alemmassa kuvassa kokopunanen asu päähinettä myöten on upeasti yhdistetty vaaleisiin avokkaisiin ja asusteissa on ripaus ruutua, mikä sopii täydellisesti tohon punaseen sävyyn. Aivan ihana. ♥





Jos näistä kuvista jotain sanon, niin sen, että aina sen laukun ei tartte olla eriväriä kun mekon; tyylikkään kokonaisuuden saa valitsemalla erisävyisen laukun. Tykkään etenkin tosta kokovalkosesta, sopii hyvin bruneille hiuksille ja saa jalat näyttämään loputtomilta.



Ruskeaa... Taas aivan ihana yksivärinen asu, jossa on hyödynnetty eri värisävyjä.







Kolme aivan upeaa valkoista mekkoa, joista jälkimmäinen on tietysti Kate Middletonin kaunis häämekko. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti