keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Sale clothes from H&M and Mango

Löysin H&M:n uutiskirjettä selatessani aivan ihania juttuja, joista muutama oli alennustuotteita. Koska alennusmyynnit muutenkin lähestyy (ja ovat jo alkaneet ainakin osassa kaupoista), keräsin tähän postaukseen omia suosikkeja H&M:n ja Mangon alennustuotteista. ; ))

H&M

 

 

Erilaisia jakkuja ja tollasia takkeja oli alessa, samoin metallikärkisiä avokkaita. Toi eka takki on mun ehdoton suosikki, toivottavasti pääsen sen ostamaan lähiaikoina omaan vaatekaappin. : ))

 

 

Mango

Sequined fitted dress Contrasted sequins velvet dress

Sequined dress Sheer panel dress

Ihastuin Mangon mekkoihin, erityisesti noihin pikkumustiin ja glitterisiin. : D

Sequins dress Jacquard full dress

Appliqué sheer dress Pleat cocktail dress

Paitojaki löyty...

Studs chiffon shirt Beaded shoulders shirt

...ja muutamat farkut...

Golden slim jeans Zippers super slim jeans

Haluisin tollaset vaaleet farkut piristämään mun perus sinisiä ja mustia farkkuja, sekä sit jotkut kivat siniset tai mustat farkut vetoketjuilla. : D Jotkut viininpunasetki olis kivat, mutta niitä en löytäny tuolta alepuolelta.

Knit lurex jumper Strass embellished sweater

Jos mun pitäis nimetä yks lempivaate niin se on kyllä ehdottomasti just tollanen pitkähihanen niin ku tossa oikeella. Vaikka tuskin jaksaisin joka päivä pitää samantyylisiä vaatteita, niin tykkään etenki nyt talvella pukeutuu johonki vähän liian isoon pitkähihaseen ja farkkuihin ja viilettää ne päällä arkena koulussa. Sellanen simppeli asu joka toimii ja josta tykkään ite. : DD Hauskaa...

Metallic brocade jacket Chain trimmed bouclé jacket

Aivan ihania nää Mangon kultaset jakut. ♥ Vaikka tykkäänki myös niistä H&M:n jakuista, nää kyl vie voiton. : DD

Military inspired bouclé jacket Military inspired bouclé jacket

Platform ankle boots Studded leather sneakers

Fetish sandals TOUCH - Studded suede peep-toe

Jos alotetaan ylhäältä vasemmalta, niin noi on aivan ihanat ja käytännölliset, perus mustat korolliset nilkkurit, jotka varmasti toimii useemman ku yhen tai kahen asun kanssa. Ei ehkä enää tähän aikaa vuodesta, mutta syksyllä ja keväällä must hankinta.
Samoin noi sneakersit, jotka voisin hyvin kuvitella kevään hankintoihin. : ))
Sit alarivillä korolliset sandaalit ja peep-toe korkkarit (mä en osaa suomentaa tota sanaa mitenkää fiksusti, joten olkoon peep-toe ; )) ), molemmat aivan upeita. ♥

TOUCH - Buckle fastenings leather ankle boots TOUCH - Metallic strappy sandals

Nahkaset nilkkurit soljilla, aivan ihanat vaikkapa tiukkojen, mustien housujen tai mustan liehuvan hameen kanssa. ♥ Bongasin kans tollaset hohtavat sandaalit koroilla, nekin ihanat. : ))

Tykkäsin enemmän Mangon valikoimasta, mutta yleensä H&M on kuitenkin se, jossa varmasti tulee käytyä, joten luultavasti joitakin noista yllä olevista jutuista tulee ostettua alennusmyynneistä. H&M:llä oli myynnissä alessa myös paljon bikiineitä, mutta musta tuntuu että ite ainakin ootan uutta mallistoa sitten keväällä. ; ))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti