perjantai 4. toukokuuta 2012

Here again

Tänää alko taas lätkä ja tuntuu, että vastahan se Suomi voitti sen mestaruuden. : DD Anyway, yritin kattoo tota Suomi-Valko-Venäjä, mutta oikeesti, jos vasta ekan erän lopussa tulee yks maali (onneks Suomelle), niin teen mielummin postauksen ku raahaudun olohuoneeseen kattoo peliä, koska kuulen aika varmasti tännekki asti tuleeko maali ja kenelle. : D (Näin meidän perheessä...)

Tumblr_m3hxyguy0m1qg6a1xo1_500_large

Lätkä ja urheilu yleensäki jakaa aika vahvasti ihmisten mielipiteitä. Joilleki on saman tekevää miten kukaki pelaa, ja monesti vaan se lopputulos kiinnostaa, ei niinkään se peli, toiset ei voi ymmärtää, että "kuinka aikuiset miehet juoksentelee jonku kiekon perässä" ja pitää koko urheilua turhana, ja toiset taas kattoo joka ikisen pelin ihan fanaattisena (jos se on siis sana) ja kiljuu ääni käheenä kun tulee omalle joukkueelle maali. (Sillä totuus on, että Leijonathan on meidän omia kun me niitä nyt kerta kannustetaan.) Mun mielestä jääkiekko on ihan mielenkiintosta ja parasta tietysti on MM (näin puhuu "en katso ekoja pelejä" -jääkiekkofani... -.-) ja etenkin loppuottelut, jossa Suomi on mukana. En vaan ymmärrä ihmisiä, jotka voi pitää turhana ainoaa urheilulajia, jossa Suomi oikeesti pärjää, eikä "no nyt ei menny ihan putkeen, katotaan sitte ens vuonna" ja varsinki ku Mertaranta heittää läppää siinä selostuksen lomassa. Kai se sitte niin on, että ei ihmisellä saa olla mitään hauskaa elämässään, jolla ei oo mitään parantavaa vaikutusta yhteiskuntaan.

Toisaalta tiedän ihmisiä (tunnen), jotka ei edes tänä aamuna tienny koko MM kisojen alkavan tänään. Toisaalta jos ei omista TV:tä, niin hankalahan kisoja on seurata. Toivon mukaan nyt kun on omat kotikisat, ei käy niin, että heti ekana pudotaan ja todetaan, että "jää oli huono", niin kuin tossa ekassa pelissä ekan erän jälkeen saatiin lausunto kuulla. Tuntuu välillä tosi turhauttavalta, jos sitä maalia ei tule, ja miten muka se olisi niin hirveän helppo saada, mutta jos ammattipelaajat pelaa, niin turha kai sitä on urputtaa kun ite ei edes pysy tuolla jäällä pystyssä.

28519_120597254646083_100000874270632_106683_2975818_n_large

Njoo... Se siitä jääkiekosta sitte. : DD Ai nii... niistä lippujen hinnoista oli valitettu, ja en todellakaan ihmettele, jos yhen ottelun näkeminen vie lompakolta tai pankkitililtä sen 200 euroa, niin enpä ite lähtis sitä maksamaan. Varsinkin noi ekat ottelut on tavallaan aika "turhia" tolla hinnalla, kun TV:stä näkyy lähes sama kuva ja tulos tulee sitäkin kautta ilmi. Ja joo, tunnelma ei oo sama (hehhee tykkäsin niistä faneista siellä yhessä matsissa : DD), mutta mutta, ainahan kotonaki voi jotain viritellä. : D
Mutta katsotaan nyt mikä se tunnelma on ja kannustetaan Suomea ja Leijonia ja toivotaan parasta ja tietysti voittoa. ; ))

Hmm... tänää on ollu ihan jees päivä; lyhyt päivä koulussa ja kone kielto (joka oli yllättävän lyhyt) loppu tänään. : )) Aamulla jouduin taas matikan tunnilla tähän "siis millä kielellä mun pitäis tää kysymys esittää, että sä ymmärrät??" -tilanteeseen, koska mussa asuu kai sisäinen blondi joka ei tajuu yhtälöitä. Tajusin ne vasta jotenkuten ku kaveri selitti ne mulle kädestä pitäen. Mutta oikeesti, mikä kysymys on "mikä ei kuulu oikealle?". Olin vähä "Whataaa??" ja "en mä tiiä". Tämmöstä tää mun opiskelu. Onneks oon fiksumpi muilla tunneilla. : PP
Kuvistunneilla tein meiän opo esitelmää, musta tuntuu, että mulla on nyt meiän ryhmästä suurin panostus siihen, mutta ei se mitään, mitäs suostun tekemään kaiken mukisematta.

Tumblr_lz2redhbhr1r82a79o1_500_large

Koulun jälkeen kyysäsin (tai no kaveri kyysäs mua mun pyörällä ku en ite ilmeisesti osaa kyysää) kaverin osan matkaa himaa. Tajusin siinä pyöräillessä kuinka rankkaa pyöräily tuulessa ja ylämäessä on, ja tulin kotiin erittäin hehkeenä hiukset miten sattuu ja hengästyneenä. Kai mun pitäis vähän lisätä tätä mun kuntoliikuntaa, mutta kun en osaa tykätä semmosista "ja sitte parin tunnin lihaskunnot ja juoksutreenit" -rääkeistä kolme kertaa viikossa. Mä en osaa harrastaa joukkuelajeja. (Kai mulla on vaan sitte siinäki joku ongelma...)
Pikkusiskolla on joku poskiontelon tulehdus, ja se yskii vielä keuhkot pihalle ja pidin sille vähän seuraa, ettei sen tarttennu yksinään istua omassa huoneessaan. Pikkusiskon kanssa on välillä ihan kiva nauraa ja tehä kaikkee kuusvuotiaan juttuja, kuten värittää värityskuvia ja leikkiä ties millä barbeilla sun muilla. : DD

Tajusin muuten, että eka tulee lapsilla nukke ikä, ja sitte vasta barbi-ikä ja sen jälkeen vielä mahdollisesti joku brazikä. Tai no tossa nukkeiän ja barbi-iän välissä on vielä se heppaponi ikä ku sulla on joku kolme heppatallii ja siellä sleichejä ja sit jotai muoviheppoja ja my little ponyja ja sit niitä harjataa ja leikitään tallia. Barbeilla taas voi leikkii melkein mitä vaan, oon joskus kuunnellu, ku pikkusisko on leikkiny Kaksinkarkuteillä barbeilla, ja aina miesbarbeista on pulaa (niitä on aina korkeintaan yks tai kaks) nii hätiin otetaan se lattarintasin ja mahollisimman eimeikattu barbi, puetaan sille löysä paita ja housut ja leikitää, että se on se pelastava prinssi joka tulee sieltä sillä uljaalla ratsullaan.
Mä en oikeesti tajuu bratzejä. Ne antaa musta jotenki tosi väärän kuvan lapsille kauneudesta. Siis että kauneus on yhtä kuin muhkeet huulet, sentin mittane vyötärö, tiukat farkut ja tosi ihkut hiukset ja paljon luomiväriä ja korkkarit. Sit vielä joku makee laukku ja ehkä bonuksena joku mekko/lemmikki, joka lisää tota richbicth vaikutelmaa. Ja miks niillä on niin hemmetin iso pää??!

523386_183439181773461_136807183103328_288544_2013537996_n_large

Mut sit ku noi tiimalasivartaloiset pikkubarbiet tulee kuvaan, nii eieieieieihän niillä nukeilla enää voi leikkiä vaan ne jätetää sinne jonnekki nurkkaan lojumaan, puol alasti, hiukset kampaamattomina ja kaikki niiden kamat on jossai ties missä rytättynä ja sit ei vaan enää jaksa leikkii niillä. Ei jaksa laittaa niitä rattaisii ja leikkiä, että menee kävelylle oman lapsosensa kanssa, eikä jaksa leikkiä, että käy kaupassa ostamassa maitoa. Ei enää leiki, että tekee samalla tavalla niin ku esim. äiti ja huolehtii lapsistaan ja laittaa ne nukkumaan ja pukee niille vaatteet ja ties mitä muuta. Joskus musta oikeesti tuntuu, että nukeilla on sielu ja mun käy niin sääliks niitä hylättyjä nukkeja. Mutta sitte toisaalta ei vaan jaksa.

Ja nyt kun eksyin aiheesta, unohdin, mistä puhuin aiemmin. Hienoa.
No mutta, huomenna haluun päästä kirjastoon, ja ehkä saada kännynki takas ja jotain tommosta. Oon kyllä aika pettyny tohon säähän, viime viikolla näytti, että tulee kesä ja hupsista keikkaa, nyt siellä lupaillaan lunta ja sateista viikkoa ja +10 astetta. Joo siis ei mitää kiirettä sen kesän kanssa, kattellaa sitte juhannuksen jälkee. Ja perhana, sais luvan tulla jo. Kävin viime viikolla ostamassa jo ekan jäätelön kiskaltaki ja oli niin kesä että ei rajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti