torstai 3. toukokuuta 2012

Korean fashion pt. 2 - hiukset

Päädyin sitte lopulta tekemään sen hiuspostauksenki. : ))
Noista hiuksista yleisesti, mitä löysin, oli päävärit joku ruskee, musta, punaruskee, punertava ja sit aika vaalee, ei mikään platinablondi. Kampaukset noissa kuvista on enimmäkseen semmosia kiharat hiukset tai laineet, mutta löysin pari kuvaa söpöistä nutturoistaki. ^^


Ihanat punaset hiukset. ♥



Mä en nyt oo ihan varma onks nää mustat vai tummanruskeet, mut tämmöset tummat kumminki.



 


Sit parit lyhyet hiukset. Näitä oli aika vähän verrattuna pitkiin hiuksiin. Musta noi ekat on kivat, tokat ei oo oikein mun tyyliä.



Tässä ei nyt hiukset näy pääosassa, mutta tommoset vaaleet letitetyt, cute. ♥ Rakastan tota otsatukkaa ku se taipuu tollai täydellisesti, eikä lentele siellä sun täällä. : ))

Täs vähä erilaiset vaaleet. Tykkään tosta pituudesta, mäki haluun noin pitkät hiukset. ^^


Tämmösessä nutturassa haluun onnistuu vielä joku päivä. Ihanan rento nuttura, joka silti pysyy kasassa. Hyvän nutturan tekeminen on yks niistä elämänhaasteista jotka tappaa aina mun kädet ku yritän sitä väsätä.


Hahahah : DD musta tää kuva oli vaan niin söpö, että oli pakko laittaa tänne. : ))


Nää hiukset vastaa luultavasti niitä, jotka tuun haluumaan kesäks. Väri ja sävy on aikalailla sama, pituutta pitäis kasvattaa vielä ehkä... hmm.. kakskyt senttii : DD ja nää mun ylilyhyet etuhiukset pitemmiks, nii alkais ehkä näyttää lähes samalta. Omat hiukset on ollu aina aika suorat luonnostaan, mutta kun ne on kasvanu pidemmiks, ne on ilman suoristusta (ja sen jälkeenki.. murhh... : /) alkanu taipuu, että en sitte tiiä taipuuko ne enemmä itteksee pidempinä? (Mysteeri selvitettävänä.)



Täs on mun unelmahiukset number two. Ihana tommone reilu sivujakaus ja suurin osa hiuksista pään toisella puolella - tykkään. Sävyki on aivan mahtava.


Näitä kuvia riitti aikalailla, kun noita kuvia etin. Tosta voisin ottaa ittelleni ton otsatukan, yritin viime kesänä vähän jäljitellä tota otsatukka sivussa - tyyliä, mutta pieleenhän se meni ilman suoristusrautaa sun muuta ja nyt ku oon päättäny kasvattaa otsiksen ihan kokonaan pois, niin en viittis alkaa taas leikkelee. (Kumminki meen kohta leikkaa ittelleni otsatukkaa... -.-)



Ihanan punertavan sävyset ja rennot laineet. Pituuski on just se, mitä haen. : D




Ylemmässä ihanan toffeen sävyset (jos sitä sillä voi kuvata) hiukset ja alemmassa taas vaihteeks punasta. Alemmassa kuvassa söpön tyttömäiset pompulat. ♥

Joo... no, eipä noista hiuksista sen enempää, kuvat kertokoot puolestaan. ; ))

2 kommenttia: