sunnuntai 2. syyskuuta 2012

4 cute dresses from celebrity

Venasin dösää tos yks päivä ja selailin samalla uutisia tuolta Poshista - josta on nyt tullu mulle joku must check everyday - ja löysin ihan tajuttoman söpöjä mekkoja julkkiksilla. ♥ Nyt vähän myöhemmin päätin koota niistä neljä parasta tänne. ; ))

"Pearl Harbor" actress Kate Beckinsale's lime green/yellow dress is too cute! Match it with some fun heels and you are ready for a night in the bar!

Äääähh... tää on niin ihana.... ♥♥ Ihanan pirtee ja pitsinen kangas + aivan täydellinen muoto. Sopii just ollain samansävysten korvisten kanssa ja musta just tolle ihonvärinne täydellinen. ♥

DJ Havana Brown is wearing a long vest top and a fun short skirt underneath. This look works for a casual dinner date or a movie night with the girlfriend!

Tääki on niin söpö, vaikken ookkaan täysin varma, että toi on mekko, koska toi näyttää paidalta ja hameelta. Mut tykkään tosta intiaanityylisestä printistä, ja noista koruista käsivarressa, jotka korostaa vaikutelmaa. Noi punaset kengät luo ihanaa kontrastia vihreelle, ja kampaus on just se, mitä tohon voi vaan odottaa.

British singer-songwriter Rita Ora's neon green dress with fun purple bulls pattern is something for the clubs! We think you should dare to be this bold too!

Ei ehkä mun printti, mutta Rita Oralle toi on just niin sopiva. Tykkään kans tosta tasapainosta, joka saadaan lyhyellä helmalla ja korkeella pääntiellä. Kultaset korut sopii tosi hyvin vähän räväkämpiin väreihin ja mustat kynnet tuo kokonaisuuteen sen kaivatun tummuuden. Ihana. ♥

Weekend Inspo! Top 6 Celebrity Dresses!

Tässä asussa tykkään eniten tosta kokonaisuudesta. Oranssi ja ruskee on niin täydellinen yhdistelmä kesään, että mikä sen parempaa? Musta tasapainottaa kokonaisuutta ja koska korut rajottuu vaan tohon yhteen pieneen kaulakoruun, kengät ja mekko saa loistaa kokonaisuudellaan. Hiukset taas täydelliset kokonaisuuteen. ^^


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti