torstai 27. syyskuuta 2012

New Albums

Päätin vähän koota tähän uutta musaa; mitä on jo ilmestyny ja sit kans sellasia albumi bongauksia, jotka ilmestyy vielä tän vuoden puolella. Niitä oli yllättävän paljon. : DD Mut eka niitä jo ilmestyneitä. ; ))


Pinkin uuden albumin True Loven sinkku Blow Me (One last kiss) kuullosti jo musta lupaavalta, ja kun tossa pari viikkoa sitten kuuntelin ton koko albumin, oli se ihan odotusten mukainen. Etenki tykkäsin biisistä True Love jossa Lily Allenin ääni on vaan niin täydellinen, että enpä ois parempaa voinu toivoo tohon feattaa. : DD (Mun kirjotusasu on joo upee mut mite hitos se kirjotetaa??)



En nyt tiiä onko toi How come your not here ihan mun lemppari mut sitä ku kuuntelee kerran nii se ei päästä lähe hetkeen. : DD

Eilen kuuntelin pikapikaa tota Green Dayn uutta albumia !Uno! (sit taas tekniikan ihmelapsi täällä yrittää löytää nappulaa josta toi huutomerkki saadaan silleen hienosti : DD), koska musta tuntu, että jos Novalla jo soi uus Green Day niin oon jäljessä. Olin ehkä hitusen pettyny tohon albumiin, viis ekaa biisiä kuullosti just semmoselta GD muotiin asetellulta biisistä, jossa on just se perus biisin kaava jota on saatu kuunnella Green Dayltä jo muutaman albumin verran. Positiivinen yllätys oli biisi Kill the DJ, joka tuntu olevan erinlaista kun esimerkiks Let Yourself go, jossa toistetaan miljoona kertaa biisin nimeä kertsissä. Tosin Kill the DJ: musavideo ei taas kauheesti rajoja riko; miten monessa musavideossa ne tyypit aina kävelee jossain ja siinä sivulla vähän soittaa kitaraa??





Doddiihh, sitten niihin vielä julkaisemattomiin albumeihin. : )) Ajattelin, että koska näitä biisejä en oo vielä kuunnellu, enkä siks oikeen voi asiasta kauheesti kertoo mitään ihmeellistä, tiivistän sanottavani kollaasiin, jos vaan löytyy kuva albumin kannesta. : ))

File:Cher Lloyd - Sticks + Stones.jpg File:Muse 2nd law.jpg
File:Leona-lewis glass-heart.jpg File:Taylor Swift Red.jpg
File:Kesha Warrior.jpeg 

Noita levynkansia ei hirmusesti ollu : DD, mut lisäisin tohon vielä Christina Aguileran albumin Lotus ja Rihannan Diamonds albumin, josta itse asiassa kuuntelin tänään sen nimikkobiisin Diamonds (In the sky). : ))


Vähän aikaa sitten kuuntelin kans Christina Aguileran uuden biisin Your Body. 


Tollasii. : ))









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti