sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Pixie haircut

Aloin ideoimaan uutta postausta, ja koska täällä ei ihan hirveesti näitä hiusjuttuja näy, päätin sellasen väsätä. : )) Ajattelin nyt tällä kertaa jättää ne kaikki ihanat kiharat ja upeet lantioille ulottuvat kutrit ja koota vähän kuvia ns. "pixie cut" -hiustyylistä, joka mun vapaan suomennoksen mukaan vastaa jonkinlaista poikatukkaa. : ))



Emma Watsonin kutrien leikkaus jäi tuskin maailmalta huomaamatta, mutta must just tollasta julkkista, joka on lapsena ja teininä näytelly jossain sarjassa sen kymmenen vuotta, on ihan oikeutettu leikkaaman sen saman hiustyylin hiukset sileiks. Tai no en mä jaksais kymmentä vuotta samaa hiustyyliä. : DD
Luin jostain, et Emma leikkas sen hiukset, koska halus päästä eroon siitä sen Hermione imagosta ja aikuistuu, ja ymmärrän sen täysin. Joskus tollanen pixie hair saa ihmisen näyttämään kypsemmältä, mut silti nuorekkaalta. : ))



Must Keira Knightley näyttää hyvältä niin pitkissä ku lyhyissäki hiuksissa, jotenki sillä on vaan sellaset kasvot, joiden ulkonäkö ei juurikaan hiuksista riipu. Mitä nyt malliohjelmia oon kattonu, niin niiden perusteella persoonalliset kasvot kannattaa tuoda esiin just lyhyillä hiuksilla, eikä piilottaa niitä pitkien hiusten taakse. Tai jotain et jos on persoonalliset kasvot ne jotenki "ansaitsee" lyhyet hiukset. : DD Tämmöstä.



Mä en ymmärrä miks Miley meni leikkaa sen hiukset. Ne edelliset oli just täydelliset Mileylle, mutta ei ku kaikki vaa pois ja sit tommone hajonnu harakanpesä tilalle. -.- No, jokainen tavallaan, mut vois kuvitella, et Miley Cyrus on ehtiny jo elää tän teinivaiheen elämässään.



Natalie Portman ei oo mulle niitä tutuinpia näyttelijöitä, mut laitoinpahan tähän nyt kuitenki. : )) Must noi on vaan niin täydelliset, et tän kohal mun on pakko olla sitä mieltä, että mielummin lyhyet kun pitkät, koska noi on ku luotu tolle. ♥ 



Ihanat nää Hayden Panettieren vaaleenruskeet hiukset. ♥ Tykkään tost miten noi on vedetty tollain taaksepäin tyylikkäästi, ja toi väri on aivan ihanat. ♥



Anne Hathawaylla on ehk näist eniten poikamaiset hiukset, mut must noi sopii tolle hyvin, vaik ne pitkätki hiukset oli kivat. Ja mikä voikaan korostaa paremmin lyhyitä hiuksia kun tollanen korkee kaula-aukkonen mekko? Aivan ihana kokonaisuus. : ))

Jos mä joskus leikkaan hiukset ihan lyhyeks, niin haluun ehdottomasti ton Natalie Portman -tyylin. : )) Musta Keira Knightleyn ja Hayden Panettieren oli ehkä parhaimmat, mut jos pitäis valita omille kasvonpiirteilleen paras tyyli, niin se olis toi Portmanin tyyli.
Olis varmaan toisaalta kiva leikata esim. kesäks tollain lyhyeks hiukset, mut jos niistä ei sit tykkäis niin olis hirvee operaatio kasvattaa ne sit takas. Mutta mutta, onneks aina voi haaveilla kaikesta. ; ))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti