perjantai 19. lokakuuta 2012

Fashion news

Alan pitää täällä jotain aamu-uutisia tästä lähin... En ehkä ihan, mutta koska nyt maailmaan on ilmestynyt muutama kuukausi sitten uusi lehti Costume, olen sen nettisivuilla seurannu tota Fashion talkia ja sieltä bongasin tänään kaks uutta uutista, jotka vaikutti aika mielenkiintoselta. : ))
(Kuvat: costume.fi)



DinSkon kanssa yhteistyöhön ryhtyy Ruotsin suosittu muotiblogaaja Angelica Blick. Täytyy myöntää, että ite en oo seurannu ruotsalaisia muotiblogeja juurikaan lainkaan, joten nää suosituimmatkin on jääny mun tietosuudesta pois. Silti mua kiinnostaa nähä millasia kenkiä DinSkossa on tarjolla, kun suosittu muotiblogaaja on saanu olla vaikuttamassa valikoimaan. ; ))
Costumen uutisen mukaan Blick valitsee marraskuun mallistosta suosikki kenkänsä. Suomessa päästään näitä yhteistyön helmiä ihastelemaan DinSkon liikkeissä viikoilla 46 ja 47.



Toinen, minkä bongasin oli, että ensi Amerikan huippiskaudella nähtäisiin miesmalleja. : D Kuten kaikki varmasti tietää, ennen huippiksessa ovat kisanneet pelkästään naispuolisia henkilöitä, mutta 20. kaudelle saa hakea kunpaa tahansa sukupuolta olevat.
Ilmeisesti muutoksia tulee myös kansanäänestyksen suhteen, sillä 20. kaudella katsojilla on enemmän valtaa päättää kuka tippuu ja kuka ei netin kautta. Saa nähdä millainen toi kausi sitten on. ; ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti