keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Too cold

En oo varmaan ikuisuuteen kirjottanu ihan perus kuulumispostausta, mutta nyt aattelin sellasen kirjottaa, koska on pakko saada kirjottaa edes jonnekkin tämän hetkisestä tilanteesta, ja tää on se paras paikka. : ))
Ensinnäkin, tajusin tänään että syyskuussa oli vielä oikein mukavat ilmat, koska nyt kun ulkona alkaa olemaan se 0-5 astetta aamusin on aina niin riemukasta mennä puolijuoksua kouluun kantaen viiden kilon laukkua kun samalla taiteilee huivin, lapasten, hiusten ja mahdollisesti myös sateenvarjon kanssa. Voi sitä riemua. -.-

Ahr0ccuzqsuyriuyrji1lm1lzglhlnr1bwjsci5jb20lmkz0dw1ibhjfbwm3zzq0d1dybtfxbxfnzmrvmv81mdauanbn_large

Tää jakso on muutenkin yhtä tuskaa, kun kieliä ja matikkaa on laitettu neljänä päivänä viikossa, ja aivan tajuttomasti läksyjä päälle. Siihen vielä pari esitelmää ja muutamat kokeet niin hypin riemusta kun pääsen kotiin sen kirjapinon kanssa. Illat juoksen harrastuksissa tai muuten vaan ulkona ja ehkä siinä sivussa yritän päättää mille riparille meen.

Tumblr_mbg201qo981qccdxno1_1280_large

No joo, ehkei mulla nyt niin hirmunen kiire oo koko aika, mutta muistan kun vielä kesälomalla aattelin, että mulla on paljon tekemistä. Hirmu kiireistä oli kun täyty koko aika nukkuu ja olla päivisin rannalla ja tolleen. Ihan hirveetä.

Ja tästä taas päästään siihen, että oon todennu, että masennun helposti jos en tee jotain. Tai ainakin viikon jälkeen esim. lauantaisin kun on vaan tunnin harkat valmennettavana, aika saattaa käydä vähän pitkäks ja iskee sellanen "tähänkö se viikonloppu nyt sitten kuluu?" -hetki, joka ei todellakaan piristä mielialaa.
Ja vaikka mulla on vankka päätös, että suunnittelen viikonlopunohjelman etukäteen joka viikko, niin eihän se tietenkään niin toimi. Mutta näillä taas mennään. ; ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti