maanantai 1. lokakuuta 2012

For Winter

Ihme on tapahtunut! Accessorizellä on nettisivut! Ja jos oon jotenki jäljessä niin vannon, että en oo aikasemmin löytänyt ton kyseisen kaupan nettisivuja vaikka kuinka googletin. Mutta ihanaa ihanaa, nyt on!! : DD Mun oli tarkotus tehä postausta ja kollaasia pipoista, kaulaliinoista ja lapasista ja kaikesta tollasesta söpöstä ja lämpimästä, mutta kun ei tuntunu löytyvän mitään mikä ois itteeni miellyttäny, päädyin tonne Accessorizen sivuille ja bongailin sieltä sitten noita talviasusteita. : ))

  

Tossa muuten tuli mieleen yks päivä, kun kävin Sellon Accessorizessä, että yleensä en kauheen monen nää ostavan mitään. Ite kun pyörähdin tuolla putiikissa, olin ainoo just sen hetken, mutta monesti ihmiset vaan kävelee sen läpi ja lähtee sit. Noi on aivan tajuttoman söpöjä noi kaikki laukut ja korut ja muut asusteet, mut totuus on se, että halvemmalla saa viereisestä kaupasta ihan yhtä söpöä, niin tuntuu yleensä, että ei viiti maksaa sitten noista Accessorizen tuotteista. Tiiän joo, että eihän noita voi myydä millään euron kappalehinnalla, mutta harmittaa vaan kun toi Accessorize ei yleensä tuu heti ekana mieleen ja sit ku sinne keksii mennä nii rahat on vähissä eikä riitä esim. johonki söpöön laukkuun jolla on hintaa seittemän kymppiä. (Köyhä lapsi, I know... : DD) Noiki huivit on joku kakskymppii kappale joka ei ehkä sellasesta jolla on vakituinen työ ja muuta hauskaa tunnu miltään, mut mun rahat menee kyl aika helposti muuhunki.

Mutta tämmöstä se on ku on köyhä. Täytyy vaan valittaa hinnoista ja toivoo et ne joskus laskis. : DD

  

Sit pari ponchoo ja tommonen punahilkkatyylinen huppujuttu. : DD Mä niin voin sieluni silmin kuvitella ton keskimmäisen jollekki tyypille joka asuu Lapissa tai jossain Antarktiksella tyylii Iglussa ja kasvattaa poroja tai menee ympäri jäätikköä huskyvaljakolla. : DD Ja metsästää kalaa avannosta. Hauskaa.

  

Mä haluun töppöset!! : DD Aivan ihanat ja voin kuvitella että talvella myös aivan ihanan lämpimät kun ulkona pakkanen paukkuu ja muuten meinaa kuolla. Tollaset jos Joulupukki tois olisin ilonen. ♥ (Ja miten niin mä puhun liian aikasin joulusta?) -.-

Oikeesti, mä en ymmärrä tätä talvisyndroomaa. (Tähän väliin pientä pohdintaa.) Siis nyt ku tuolla on upee syksynen keli (tykkään sateesta joo, siin on jotain tosi hienoo) ja puut on tosi nätin värisii ja ihanan kirpee ilma ja varsinki jos aurinko paistaa niin voiko enempää toivoo, nii tottakai sitä sitte heti siirrytään unelmoimaan jostain ihan muusta mitä ei tällä hetkellä oo. Sit ku on talvi niin kas vain, ei huvittas sitten yhtään lähtee hankeen pomppimaan ja hyppimään ja tekemään lumienkeleitä. Ja syksyllä ku oli haaveillu ja suunnitellu tekevänsä sitä tätä ja tota ja ehkä vielä yhen lumiukon päälle.

Mut jos ihan rehellisiä ollaan, niin en kauheen innolla oota sitä viiden kuukauden jaksoa, kun pakkasta on vähintään se -25, lunta korviin asti ja pimeetä niin että hyvä ku auringon ehtii näkee joskus puolen päivän aikaa pikasesti - kerran kahessa viikossa. Lunta ja räntää sataa taivaalta niin että ei rajoja ja aamuherätykset on tuskaa ku ainoo valo tulee vaan katulampusta. Aamulla kouluun pimeellä ja kun kotiin pääsee nii jo on taas pimee. Totuus on, että Suomen talvi on vaan niin hemmetin pitkä että se on oikeesti liikaa. Ei kukaan hullu voi sanoo rehellisesti tykkäävänsä sellasesta puolen vuoden pimeys-kylmä-lumi jaksosta, vaikka niitä hyviäkin päiviä löytyy. Muutenki iho kuivuu ihan tajuttomasti, hiukset on sähköset ja kävellä saa jotkut piikit kengänpohjassa ettei vedä perseelleen ja häntäluuta paskaks.

Jos joku voi sanoa pitävänsä tuosta kaikesta ja varsinkin jälkimmäisestä niin isot aploodit. : DD

Ja vaikkei nää nyt välttämättä liity talveen kauheen konkreettisesti, niin löysinpäs vielä tollaset. ; ))

  

Haluun ton pöllölaukun. ♥♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti