maanantai 8. lokakuuta 2012

Street style

Musta parhaita muotivaikutteita- ja pukeutumisideoita löytää seuraamalla muiden ihmisten pukeutumista. En nyt tarkota mitään stalkkausta, mutta yleensä kyllä huomaa, jos vastaan tulevalla on kivat vaatteet tai söpöt kengät. Voin rehellisesti todeta, että täällä rupukylässä, missä asun, ei oikeastaan ole hirveää tarvetta mitenkään "pukeutua" kamalasti, kun söpö paita ja farkut riittää, ja luultavasti ihmiset saattais muutenkin kattoo vähän pidempään jos hirveesti poikkee massasta pukeutumisellaan.

229494_312969302143992_1842397404_n_large

Onneks netistä löytyy paljon kaikkee inspistä omaan pukeutumiseen, ja vaikka monen julkkiksen asuista on kuvia esim. just lehtien nettisuvuilla, musta parhaat inspikset saa just niiltä ns. "tavallisilta" ihmisiltä, vaikka nyt blogeista. Aattelin tähän laittaa pari sivustoo, mistä ite oon tykänny ja mistä saattaa löytää jotain innostavaa omaan pukeutumiseen. ; ))

http://chicisimo.com/

Chicisimo on sivusto, jossa ihmiset jakaa asukuviaan ja ilmeisesti niistä voi tykätä ja näin. Mä en oo varma onks toi kansainvälinen vai miten, mutta musta tuntuu, että noi ihmiset tuolla on painottunu enemmän sinne Espanjaan ja Italiaan, mutta sanoisin, että toi on eurooppalainen kun yhen suomalaisenkin sieltä bongasin, jonka blogia on joskus tullut luettua. : )) Musta toi on silleen tosi laadukas, et siel ihmiset kyl osaa oikeesti pukeutuu ja suhtautuu muotiin jotenki intohimosesti. : DD Tuolt saa ihan hyvii pukeutumisvinkkei, vaikka nyt kun täällä Suomessa alkaa olee se takki + mahollisimman paksut housut, niin shortsi-toppi yhdistelmää käy vähän kateeks...

http://thelocals.dk/

The Locals sivustoon tutustuin vasta muutama viikko sitten, ja musta toi on kans tosi hyvä, koska tuolta saa etittyy kaupungin mukaan ja sitten vuoden ajan mukaan asukuvia. Toisaalta kun selailin noita kaupunkeja, niin joissakin paikoissa ei ollu yhtään kuvaa, ja muutenkaan toi paikka ei hirmusesti pursuile noita kuvia, mutta sellasen pika visiitin tonne voi tehä, jos ei nyt sentään säännöllisesti tuolla käy. : ))

http://www.hel-looks.com/

Bongasin myös tällasen sivuston, jossa on asukuvia Helsingistä. Tää on ihan uus löydös, yhen kerran sen tossa äsken nopeesti selasin, ja vaikutti ihan kivalta, ainakin ihan hauskoja asukuvia, ja kun vielä itselle tutusta ympäristöstä, niin mikäs siinä. : DD Tekstit on englanniksi, varmaan yritetty saada kansainvälisyyttä, mikä on ihan hyvä juttu. Koska kyllä Suomessakin osataan pukeutua. ; ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti