torstai 4. lokakuuta 2012

Tuoksuja

Tarvisin ittelleni jonkun hajuveden, ja siksipä tein hieman tutkimusta asiasta. : DD Ite omistan vaan jonku random Ralph Laurenin ja Beyoncen Heat -nimisen tuoksun, molemmat aika raikkaan hedelmäisiä ja haluisin ehkä vähän vaihteluu. : )) Mut tämmösiä löysin. ; ))

Rihanna - Reb´l Fleur



Rihannan Reb´l Fleur tuoksu (2011), vaikutti kiinnostavalta. Miltä luumu tuoksuu? : DD Koska tossa on nimittäin luumua, ja sen lisäks myös marjoja ja persikkaa. Myös kiinanruusu kuullostaa aika hyvältä orvokin kanssa, sekä siihen vielä päälle vaniljaa ja patsulia, joka on mulle aika mysteeri. Mikä siis on patsuli? : DD Mut toi vois olla ihan kiva tuoksu. : ))

Jennifer Lopez - Love and glamour



Jennifer Lopezin tuoksussa on italialaista mandariinia, guavaa ja nektariinia, joka kuullostaa ainaki musta aika ihanalta. : D Myös lumme ja kookosoridea yhdistettynä myskiin vaikuttaa jännältä. Taas herää kysymys, miltä lumme tuoksuu?

Katy Perry - Purr



Katy Perryllä on kaks ihanaa kissaaiheista tuoksua, tää Purr ja sitten Meow!. Tässä Purr -tuoksussa on persikkaa, omenaa, gardenia (mitä lie on) ja bambua, mikä taas herättää mun mielenkiinnon. : DD Tuoksun sydämessä on jasmiinia, vaaleanpunaista freesiaa (katoin nää joltain englanninkieliseltä sivulta, joten käännökset on sit sen mukaset) Bulgarian ruusua, sekä jotain vanilja orkideaa, kermaista santelipuuta, valkoista amberia, kookosta ja myskiä. Musta toi kermainen santelipuu kuullostaa jotenki eksoottiselta, olis kiva tietää miltä tuoksuu. : ))

Britney Spears - Cosmic Radiance



Britneyllä on hajuvesiä jo varmaan ainakin kymmenen, mutta uusin on Cosmic Radiance, joka on lanseerattu vuonna 2011. Musta toi pullo on ihana ja sopii teemaan "Kosminen loiste", tuoksun nimen mukaan. Kosminen loiste syntyy hedelmäisistä tuoksuista; appelsiinista, päärynästä ja litsistä. (Ja taas ihmettelen mikä on litsi.) Sydäntuoksussa on jasmiinia, gardenia, pionia ja mulle taas ihan tuntematonta tuberoosaa. Pohjatuoksussa taas leijailee ihanat myski, vanilja, meripihka ja santelipuu. Tossa kuvauksessa, jonka löysin netistä, kerrotiin myös, että tätä suositellaan syksyllä ja talvella, joten tää voi senki puolesta olla se the one mulle. : DD

Kim Kardashian - Gold



Kim Kardashianin Gold -tuoksun (2011) olevan täydellinen kaikkiin tilaisuuksiin, joten olisi ihan mielenkiintoista tietää, minkälainen sellanen tuoksu on. Tuoksussa on taas jotain mulle tuntematonta bergamottia ja roosepippuria, sekä lisäks greippiä. Sydäntuoksu on kukkainen; jasmiinia, ruusua ja orvokkia, ja pohjatuoksussa on patchoulia, santelipuuta, meripihkaa, benzoinia ja myskiä. Tää ei ehkä kuullosta just mun tuoksulta, mutta haluisin tietää miltä benzoi, patchouli ja bergamotti tuoksuu - tai mitä ne edes on. : ))

Sarah Jessica Parker - SJP NYC



Ennen kuin päädyin Sarah Jessica Parkeriin, selailin noita nettisivuja ja löysin yhen (olikohan se Jessica Simpsonin?) tuoksun, jossa oli jotain sammalta. Oikeesti, voiko sammalta laittaa hajuveteen?? : DD Kuullostaa jonku irlantilaisen maahisen tuoksulta se. Mutta joo, ehkä se on ihan hyvä tuoksu seki. : ))

Parkerin tuoksu SJP NYC (2009), vaikutti musta tosi hyvältä, koska sen alkutuoksussa on italialaista mandariinia, valkoista osmanthusia ja metsämansikkaa. Sydäntuoksussa on taas gardeniaa, kuusamaa, mimosaa ja punaista Damascena ruusua. Musta toi pohjatuoksu kuullosti kaikkein parhaammalta; vanilja absolutea, santelipuuta ja rommia, sekä kermaista myskiä, joka kuullostaa aika taivaalliselta. : DD

Tossapa noita. : )) Pullon perusteella ostaisin ehdottomasti Britney Spearsin tuoksun, mainoksen perusteella ehkä Jennifer Lopezin. En sit tiiä mikä noista vois olla tuoksultaan paras, mutta enköhän mä vielä jostain löydä sen hajuveden. : ))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti