sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Boring...

Joululoma meni aika nopeesti. Tavallaan oon siitä ihan ilonen ja tavallaan tuntuu taas tylsältä mennä kouluun. Lomalla ehin nähdä tosi vähän kavereita, koska olin koko aika mummolla ja tädillä ja ties missä sukulaisten luona, ja välillä tuli semmosia tosi masentavia jaksoja, kun ei oikeesti voinu puhuu kenellekään tai nauraa kenenkää kaa ja tolleen. En kyl jaksais mennä kouluunkaa aikaani tappamaan, mutta saanpahan taas viettää aikaa kavereiden kanssa. : ))



Oon nyt jotakuinkin virallisesti luopunu vanhasta blogista ja yritän opetella tulla kirjottaa aina tänne. Tossa perjantaina huomasin, että kameri meni rikki sillain, että sillä voi ottaa kuvia, mutta se näyttö on ihan pimeenä, joten se tuo vähän haastetta tähän kuvaamiseen. Ei sillä, että käyttäisin sitä kameraa kauheesti, mutta oli se ihan kiva, kun pysty kuvailee kaikkee tärkeetä ja tolleen.
Jooo... jotenki vähän masentunu olo. Ei sillain tapahdu mitään, ja inhoon sitä, kun pitää olla tekemättä mitään, tai tehä kaikkee tylsää. Enemmän minulle sopii kai sellanen elämäntyyli, että mennään vaan täysillä, eikä nukuta koskaan ja koko aika on tekemistä. Liika tommonen rauhallinen elämä on vaan yksinkertasesti liikaa.

Anyway, oltiin tänään mummolassa, jossa syötiin ihania lettuja ♥ ja sain mukaani semmosen 1500 palan palapelin, jossa on joku laivan kuva. Viime vuonna kokosin semmosen 500 palan palapelin, joten ajattelin, että toi 1500 palaaki menee siinä missä 500. Oon saanu reunoja tehtyy, mutta sekin masentaa. Tai siis, eihän palapelin kokoominen oo mitenkään hirveen mielenkiintosta. Puol tuntii meni siihen, kun lajittelin reunapalat niistä keskipaloista ja seuraavat kolme tuntia siihen, kun yritin kyhätä sitä reunaa. Nyt masentaa se, että en oo varma onko siinä kaikki palat, ja se, että edes ylipäänsä alotin sen. Jätin palapelin lattialle siltä varalta, että teen sitä joskus.

Joten, täällä ei tapahdu juurikaan mitään. Huomenna kouluun, pitää käydä kirjastossa, ja ridaamaan, eli tekemistä on hiukkasen enemmän kun tänään. Onneks.

+ ulkona on ihan jumalattoman kylmä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti