sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Toteutumattomat unelmat

Siivosin tossa pari päivää sitte laatikoita, joita luonnollisesti vallitsi semmonen paperintäyteinen kaaos kaikkia vuoden yks ja kaks kirjottamiani stooreja ja piirtämiäni piirrustuksia. Karsin kolmas osan "suoraan roskiin" -tyylillä, koska en halunnu alkaa säästelee mun köykäsiä taideteoksia vuosilta 2005-2009. Miltei päällimmäisenä oli alle puoliks täytetty 100 asiaa ennen kuolemaa -lista, jonka pitäis kai toimii motivaationa tälle elämälle. Periaatteeni on, että kun kerta tähän maailmaan on synnytty, nii ei sitä nyt sitte tuhlatakaan. Harmi vaan, että periaatteeni ei oo toteutunu (ainakaan täysin), koska en usko, että alaikästä päästetään hyppelemään lentokoneista ja muuttamaan Amerikkaan yksinään. Joten käytännössä tässä joudun vaan venailee sitä ikää, kun pystyn tekee edes jotakin. Oon yrittäny keksiä tolle listalle kaikkee mahollista, mutta huimat 10 kohtaa on tullu täytettyy, joten listan täyttö on todellaki vielä ihan kesken. Toisaalta ku alan miettimään noita juttuja tonne listalle, niin benzihyppy ei oo se ehdoton must have siellä listankärjessä, koska koko ajatus pelottaa jo ihan tajuttomasti. Toisaalta, eihän sitä tiedä sitte parikymppisenä, jos tulee semmonen "ja mähän hyppään" fiilis, joten ehkä sen vois lisää listalle.
Ihan ehdottomia unelmia, jotka haluisin toteuttaa vielä elämäni aikana olis varmaan just joku reissu muualle kun Eurooppaan, kuumailmapallolla lentäminen ja sit jotain vastaavia. En oo nyt kokenu mitää valaistumista tän aiheen osalta, mutta alan metsästää inspistä jostain - netistä, lehistä, kirjoita, elämästä, mistä vaan - ja yritän saada ton listan loppuun ja säilyttää sitä sit jossai arkistoissa motivaationa. ; ))

Tumblr_lxm4cp2a9e1r09neno1_500_large

Mutta tämmöstä tänää. Käytiin tosiaa mummolla juhlimassa synttäreitä, ja söin kakkua ja kaikkia muitaki ihania herkkuja ja lähinnä vaan istuin kuuntelemassa kun muut puhu. Kun tultiin kotiin, olin aika reipas ja tein varmaan neljän tai viiden aineen läksyt (johon meniki vaivanen tunti...) ja luin vielä äikänki kokeeseen, joten nyt ei oo läksypinot enää painamassa pöydän kulmalla. Tosin katoin vähän tota tulevaa koekalenteria, eikä se näyttäny kauheen kivalta, mutta eiköhän siitäkin selvitä. Ens viikoks, oli kai kuulemma luvattu jotain -10-15 astetta, että saa nähä kui selviin, kun pitäis mennä maanantaina ja viel tiistainaki ridaa... Mut sitä ehtii murehtii sit myöhemmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti