keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Khyllmää....

Kirjotin eilen semmosen pikku stoorin päivästäni ja ajatuksista sun muusta yhtä tärkeestä nii kas, eihän se voi julkasta/tallentaa sitä. ^^ Joten sinne meni seki.
Eilen opin kerrospukeutumisen jalon taidon. On ihan ok, että pukee -5 asteen pakkaseen viiden kerroksen asukokonaisuuden, jos sillon selvii ilman kuolettavaa kylmyyttä. En tiiä, oon tässä pari vuotta sitte alkanu olee semmonen vilukissa, että huh huh. Pari astetta miinusta, nii mut saa jo raahata ulos ku jo kalisen toppatakki päällä ja rukoilen, että mut päästetään takas sisään. Ja no, eihän se kylmyys siihen lopu, vaan siitä jää semmonen jälkikylmyys, et seuraavat viis tuntii vapisen vielä, ja sit ku meen nukkuu, nii ehkä sitten tulee vasta vähän lämpimämpi. Joten kiitos, talvi on nyt nähty, kevät very welcome. ♥ Tai voishan sitä lähtee vaik Kanarialle or something... Mua ei vaan taideta päästää sinne...

Tumblr_lxyrt2nua31qd4q01o1_500_large

Koulussa oli tänää säbäpelit; opet, ysit, ja poliisit, joten puolet päivästä vietettiin siellä. Oli tosi ihanaa, kun ei tarttennu kestää matikan kaksoistunteja, vaan sai istuu kavereiden kaa liikkasalissa ja kälättää siellä kaikkee. : )) Iltapäivällä köksää, ja meiän piti pestä, lajitella ja silittää pyykkiä, sekä mankeloida lakanoita, mikä ei ollu kauheen hauskaa, mutta selvisin siitä kuitenki. Huominen on vähän arvotus vielä, kun pikkusisko oli eskarissa sairastunu, ja makaa huoneessaan nyt puol kuolleena ja välillä kähisee, et saaks se juotavaa.
Toivon, että sen oksennustauti ei tartu muhun, tai jos tarttuu, nii ens viikon maanantai on sellanen aika sopiva ajankohta sille. Joten saa nähä meenkö huomenna harkkoihin vai en.
Ja joo, toi lumentulo vois ihan oikeesti loppuu, ku ei sitä lunta tartte enää yhtään enempää, kiiitos. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti