keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Lämmintä

Mulla on selvästi joku tosi paha ongelma itteni kanssa. Tänää aamulla ku lähin taas ihanasti kaheksaks kouluu, vapisin ku jouduin pyöräilemään ja oli viilee ja kun siinä pyöräillessä kävi tuuli käsii ja naamaa ja kaikkialle.
Sit päivällä, ku sää oli lämmenny, muut vetää topeissa ja pitkähihasissa, mä tuun sieltä sillai "no on täällä aika lämmin", oon hetken pitkiksellä ja heti ku pikkune tuulenviri käy nii vedän takin päälle. Mikä mun ruumiinlämmössä on ku muut vetää kesävaatteissa nii mä palelen takkipäällä?? Mulla on ongelmia joo... No, saa nähä tarkenenko sitte siinä +30 vai onko villasukat tarpeen. Ja joo, mulla ei ollu kuumetta tai mitää.

Ztulw1xtj_large

Ekalla tunnilla luulin jo (ja toivoin), että olin päässy jo eroon siitä eilisestä mummosta. No ei, ku käännyin ottamaan repustani kynää tai jotai nii ei helkkari, taas se sama mummo siinä heti seläntakana. Siis ei oo todellista, että se olis taas meiän tunnilla??!! En tietenkää päässy siitä eroon vaan se tulee neuvoo mua, vaikka osasin tehä kaikki jutut ihan by my self mut noup, kun hän neuvoo niin hänhän neuvoo. -.- Ahdistavaa...

Sit ekalla välkällä, ku menin sillai vessan ovi auki laittaa peitevoidetta (kiitos erittäin kestävän peitevoiteen, jota piti parannella vähän), nii eiku joku ope tulee heti skitsoomaa siihe että "nytulooooosssssssss!!!! meikkaat ulkona sitte!!!". Olin sillai et "meen nyt vessaa sori vaa" nii eiku tää skitsoragetäti alkaa kiskoo mua sieltä vessasta sillai "NYT ULOS HANKI TASKUPEILI!!!" ja sit ku yritin sillai et "no pakko mennä vessaa" nii eieieieieieieieiii ku "hetiulos!!!". Mikä heeelkutin ongelma???? Sit mennää toisesta ovesta sisälle kaverin kaa, nii ei ku heti tulee sieltä joku toine skitsoilee että "tytöt alas sieltä (ku oltiin menossa yläkertaa rappusii) tai tulee jälki-istuntoa" ja sit se sama ope on siel kakkoskerroksessa skitsoomassa ja lähetää vaa vetää sielt sillai et "mitä helvetin partiointei tääl oikeest on??". Heti aamusta saa kuunnella jonku open rageemista nii ei hyvä, ei ollenkaa.

Indie-4rm4q314d-191760-475-678_large

Meiän luokanvalvojan tunnit on ihan parhaita. : DD Meiän luokanvalvoja on joku varmaa nelkyt vee täti, jonka mielestä me ollaan maailman kamalin luokka, jonka kanssa ei voi järjestää mitään kivaa. A.) ketään ei kiinnosta sen "kivat" jutut, koska ne on jotain mettässä rämpimistä ja piirileikkejä B) sitä on ihan sairaan hauska ärsyttää ku se jaksaa jankkaa sitä sen juttuu siinä ja sepaa että "onko tämä nyt asiallista käytöstä, häpeän sitä kun te ette osaa hävetä käytöstänne, hävetkää!!". Sit ku se oikeesti olettaa, että kaikki haluu mennä luokkaretkelle viikoks jonnekki urheilulukioo ysillä, (me ei päästä ees laivalle... : ((( ) ja sit se on ihan sillai et "mulla on teille semmone diasarja viime vuode retkeläisistä nii siitä näätte miten kivaa siellä oikeesti on". Ja sit se sepaa et me ei osata arvostaa elämää, et elämä on ihana asia ja me vaan valitetaan kaikesta, ku ketää ei kiinnosta (jos ei lasketa niitä eturivin tyyppejä, joita on ehkä kolme) mitkää koulun "lähdetään yhdessä metsään poimimaan sinivuokkoja ja tunnistamaan eläimiä!!" -retket. Et nyt me kyllä tuhlataan meiän elämät eikä osata arvostaa niitä ku ei tykätä metsässä rämpimisestä. Täysin samaa mieltä.

No joo, mut muute kai meni päivä ihan ok, meinasin oksentaa bilsan tunnilla (henkisellä tasolla ainaki) ku katottii jotai ötököistä ja rupikonnista kertovaa videoo ja yritin vaan tuijottaa jotai seinää ja ajatella vappua ja serpentiiniä ja kaikkea mahollisimman antiötökkämäistä.
Köksässä saatiin tehä omat ateriat, ja oikeesti, se jauhelihakastike ja spagetti (meiän ryhmän luovuuden huippu) oli vaan niin parasta, että hakkas meiän äidin ruuat kymmene nolla. (Ei sillä et meiä äiti osais kokata...) Toine ryhmä tuli pöllii meiä kastikkeen ja spagetit, joten mussutettii sit siinä jotain patonkia ku ei muutakaa ollu.

Tumblr_m306xybf9y1rs3fpco1_500_large

Kotona vähä tylsistyin, oli kiva sää ja tyypit oli kaikki jossai, nii mä istun himassa ja luen jotain One Pieceä ja tylsistyn kuoliaaks. Tosin yks kaveri, joka oli käyny Seppälässä sano, et se tuo mulle huomenna jotai korviksii iha tollai ilmaislahjotuksena, joten ei kai siinä sitte mitään. ♥
Huomenna mennää koulun jälkeen ostamaan jotain vappukrääsää perjantaiks, luultavasti sprayserpentiinii ja saippuakuplia ja mitä tosta lähikaupasta nyt löytyy. Perjantaina meillä alkaa koulu kasilta, mut yllätys ne vappujutut alkaa vasta ysiltä, joten joudutaa istuu eka nelkytviis minaa kärsimystä matikantunnilla. Tosin luultavasti yli puolet lintsaa sen tunnin ja ne kultatytöt ja kiltit oppilaat on ainoot jotka tulee sille tunnille. : DD Mut jaa... se on kuitenki vaan yks tunti, ehkä siitä selvii?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti